Aktywne Wpisy

Jaki jest sens istnienia sportowych odmian samochodów kombi? Żeby gówniakom głowa latała na tylnym siedzeniu? Przecież ten rodzaj nadwozia jest tak paskudny, że nie pasuje tam nic lepszego niż 2.0 TDI.
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: FOTD-2003-Audi-RS-6-Avant-32
Pobierz
dawid-hopek +40
źródło: temp_file1376135727032621872
Pobierz

A teraz nazywajcie mnie lewakiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nba
@nobrain: Słuszna uwaga
@lukas120: ja generalnie rozumiem tych co tu wypisują bzdury, bo pewnie bym sam to pisał jeszcze 10 lat temu. Jednak teraz, po tych 60-70 podróżach do USA, po wizytach w 20 różnych stanach mam na to inny pogląd. Faktycznie Europejczykowi ciężko to zrozumieć.
Tak samo w restauracji, dziwnym zbiegiem okoliczności wszyscy czarni dostają stoliki daleko od okna, byłby ich nie było widać.
Kolega ostatnio opowiadał, ze jego syn w łazience próbował zmyć swój
Komentarz usunięty przez autora
Tylko dwóch, z 10 czarnych zabitych przez policję w zeszłym roku, nie było uzbrojonych. Ci policjanci ponieśli konsekwencje (jeden z nich był czarny).
Jednakze
1. Niektórzy policjanci to #!$%@?. Spośród 800 000 policjantów w USA znajdzie się część rasistów i psycholi. Niektórzy będą także wypaleni latami braku funduszy na opiekę psychologa.
2. Niszczenie mienia, burzenie biznesów przyzwoitych ludzi (także czarnych) i zabijanie ludzi nie jest usprawiedliwione "przelaniem
Komentarz usunięty przez moderatora