Wpis z mikrobloga

Po 31 dniach kwarantanny wreszcie koniec tego cyrku i wolność! Gdybyście jeszcze mieli jakieś wątpliwości czy warto grać fair i się samemu zgłaszać na wymaz to NIE WARTO K---A, nie w tym z------m kraju przy takich c-------h, nieaktualnych z WHO procedurach sanepidu, gdzie o wyjściu na wolność decydują kompletnie nic nie warte testy (ba, odradzane do wykrywania wirusa przez jego twórcę).

POD ŻADNYM POZOREM SAMI DOBROWOLNIE SIĘ NIE ZGŁASZAJCIE NA WYMAZ I NIE DZWOŃCIE DO SANEPIDU PÓKI WYGLĄDA TO W TEN A NIE INNY SPOSÓB W TYM KRAJU.

Więcej merytoryki w artykule poniżej:
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,26238591,izolacja-trwa-w-nieskonczonosc-bo-panstwo-przespalo-nowe-wytyczne.html

#koronawirus #covid19 #zdrowie #polska #kwarantanna
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Guttural: Siedź 31 dni w domu, pokazuj się na zawołanie policji w oknie plus proś się kogoś o zakupy, przy okazji nie kupując tego co chcesz. Nie no zajebista sprawa ..
  • Odpowiedz
@name_taken: potwierdzam NIE RÓBCIE K---A TESTÓW
Siedzę 3 tydzien w pon następne badanie i jak dobrze pójdzie to jestem wolny a jak nie to nawet nie chce myśleć
Mam pytanie 2 negatywne to zdejmowane więzienie odrazu czy trzeba jeszcze siedzieć ? Bo dostałem informację że 2 negatywne to i tak jeszcze nie koniec bo trzeba tak profilaktyznie jeszcze dodatkowe 2 tyg posiedzieć
  • Odpowiedz
@name_taken: no mam nadzieję ...
Oby były te negatywne i s--------m z tego cyrku jak najdalej że też byłem takim frajerem że się w to wplątałem nigdy k---a więcej
z tego co się orientuję to miesiąc to łaskawy wyrok ludzie siedzą po 2 miesiące i końca nie widać a testy podobno wychodzą tak że 1 wyjdzie negatywny 2 pozytywny i sanepid ma cię głęboko w dupie
  • Odpowiedz
@name_taken: no to w mojej miescowości jedna osoba siedziała ponad 2 miesiące... jej ojciec już nie wytrzymał i się wyprowadził a najlepsze jest to że za jakiś czas poszukiwali osób do oddania osocza czy czegoś innego i po kolejnym teście ona nie mogła pomóc bo wyszło że nie przeszła zakażenia
  • Odpowiedz