Wpis z mikrobloga

@AKKanibal: Ale Ty musisz mieć k---a smutne życie człowieku, że się d----------z do memowych filmów w internecie :D Wejdź jeszcze w komitywę z MGRem żeby zgłaszać do prokuratury wszystkich, którzy mówią o Was be.
Usunę to żeby nie robić przypału "mojemu wykopkowemu koledze".
@SanczoPansa89 Widzisz, nawet się pośmiać teraz w internetach nie wolno, bo Cię spałujo jak ZOMO :/
  • Odpowiedz
@ValdyGra: Średnio kojarzę, ale jeśli tak sobie dobrze wyobrazić to efekt byłby podobny. Tyle chciałem wiedzieć, z ciekawości.

Nie jest to moja sprawa, więc zarówno się też nie zagłębiam za bardzo.
  • Odpowiedz
dz

@ValdyGra: mogłeś nie usuwać, grubas to się zesrać na live może co najwyżej a nie zgłosić na policje... już to widzę "ale panie oni mnie w internetach obrażają, proszę zamknąć wypok" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ValdyGra: @Stinson: i to jest wlasnie ciekawe bo niby chca rozglosu ale jednoczesnie tego nie chca. Nie kumam tej logiki ¯\(ツ)_/¯

Nawet na najgorszej reklamie mozna sie wybic. No kurde chociazby z reklamy pampersow dla doroslych abys wyszedl ,,
z klasa" lapiac zgona podczas balangi. Jak mialby leb na karku to mialby kase nawet z takiej glupoty bo wiele osob go zna z tej akcji. Jego
  • Odpowiedz
@ValdyGra: no i dobrze zrobil bo filmik informacja nieprawdziwa. smalec nie ma czym a osrakowi sie mokro robi tylko wtedy kiedy czuje pieniadze. gdzie oni do walenia konia? jakby umieli sobie zwalic konia to nie bylo by ich wogle w internecie XD
  • Odpowiedz