Aktywne Wpisy

oblivixnz +36
Zanicjowalam wspólne wyjście z grupą ze #studbaza i 0 odzewu ( ͡° ʖ̯ ͡°) moj znajomy odpisał mi na to takie cos. K---a mam dosyć tego ze tak trudno sie z kims zakolegowac #damskiprzegryw i tego ze na tych grupkach nikt nie jest chętny kazdy by w domu siedzial (chociaż możliwe ze chodzi o mnie) i trzeba miec specjalne aplikacje(!!!) do szukania znajomych jbc
źródło: Screenshot_2025-04-03-17-11-57-440_com.facebook.orca_1
Pobierz
Jamniki2 +213
Haha ostatnie miesiące wielu nowych ludzi zaczęło się interesować etfami itp, k---a po takiej traumie jaką im malpiszon zafundował to będą nastawieni jak mlm czy innego Amber Gold hahah #gielda

Axel ze Smalcem
Komentarz usunięty przez autora
Usunę to żeby nie robić przypału "mojemu wykopkowemu koledze".
@SanczoPansa89 Widzisz, nawet się pośmiać teraz w internetach nie wolno, bo Cię spałujo jak ZOMO :/
źródło: comment_15984415285JxeiXcoUuLQ8SUhLB7LDV.jpg
Pobierzhttps://www.youtube.com/watch?v=B0XuxNvXoLQ
Wrzuciłem kilkusekundową przeróbkę tego, gdzie głos Ivony mówi AXEL i KANIBAL zamiast Szpak i Gremin
Nie jest to moja sprawa, więc zarówno się też nie zagłębiam za bardzo.
@ValdyGra: mogłeś nie usuwać, grubas to się zesrać na live może co najwyżej a nie zgłosić na policje... już to widzę "ale panie oni mnie w internetach obrażają, proszę zamknąć wypok" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet na najgorszej reklamie mozna sie wybic. No kurde chociazby z reklamy pampersow dla doroslych abys wyszedl ,,z klasa" lapiac zgona podczas balangi. Jak mialby leb na karku to mialby kase nawet z takiej glupoty bo wiele osob go zna z tej akcji. Jego