Aktywne Wpisy

depralin +28
Pytanie na serio.
Dzisiaj jestem umówiony na #divyzwykopem i mam pytanie.
Za rimming mam dopłacić stówę,jestem na to gotowy..tylko czy mogę się czymś zarazić? Nie wiem czemu ale po prostu podnieca mnie lizanie tej małej dziurki ale jak wzamian mam dostać hiva to trochę słabo. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pytaniedoeksperta #pytanie
Dzisiaj jestem umówiony na #divyzwykopem i mam pytanie.
Za rimming mam dopłacić stówę,jestem na to gotowy..tylko czy mogę się czymś zarazić? Nie wiem czemu ale po prostu podnieca mnie lizanie tej małej dziurki ale jak wzamian mam dostać hiva to trochę słabo. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pytaniedoeksperta #pytanie

bartekpankol +54

@Ghuleh: bo jak pokazały ostatnie wydarzenia te poglądy to bicie ludzi i prowokowanie mniejszości żydowskiej i ukraińskiej więc to obiektywnie jest złe, a jest tłumaczone jako działanie dla większego dobra
@jan_zwyklak
@Ghuleh
@djtartini1 przyznawanie się do LPG nie jest tym samym. Ta ideologia jest teraz w mainstreamie. W show-biznesie, polityce czy biznesie jesteś postrzegany cool jak przyznasz się do bycia jednym z nich. Inaczej jest z chrześcijaństwem. Jak ktoś wplywowy lub znany przyzna się do wiary to jest to akt odwagi, bo najczęściej będzie przez normictwo wysmiewany i marginalizowany. Nawet z tym nie handlujcie. Wiecie że tak jest
Po prostu masz poglądy katolickie i widzisz tylko jedną stronę... poszukaj sobie świadectw osób lgbt bo dla mnie brzmią one to tak samo jak chrześcijan ¯\_(ツ)_/¯
Każdy widzi tylko swoją
@Fobiczek: i tak i nie. Przyznanie się do wielkiej wiary dla teistów jest bohaterstwem, a do "tęczowosci" czymś obrzydliwym gdzie taki człowiek bedzie
@Fobiczek: to były wnioski z ostatnich wyborów parlamentarnych i prezydenckich.
@Fobiczek: jakbym miał wybór