Wpis z mikrobloga

3 tygodnie po premierze i zero patchy

@Marcinox: @thexDguy: były co najmniej 2 patche. zależy raczej od szczęścia czy się będzie sypać czy nie. raczej bym nie brał, bo dalej jest słabo. jak Ci się nie spieszy to bym poczekał na więcej patchy albo przecenę jakąś.
  • Odpowiedz
@cabeiu:

To nie były patche. To było "dodanie narzędzia, które pozwoli developerom lepiej znaleźć przyczynę błędu".

To tylko pic na wodę. Po prostu grają na zwłokę.
  • Odpowiedz
@thexDguy: W moim przypadku wyglądało to tak, że przez pierwsze 10 godzin żadnych crashy. Glitche graficzne były stale. Na początku gry niemal niezauważalne i krótkotrwałe. Pod koniec niemal każde pomieszczenie to byłą jakaś papka. Potrafiły znikać całe góry, a po kilku minutach załączało się od nowa wczytywanie i góra się pojawiała.
Ogólnie przez całą grę z 5-8 razy wywaliło do pulpitu i raz do menu gry(pierwszy raz się z takim
  • Odpowiedz
@United:

Komp jest dobry. Po prostu port jest gorszy niż się spodziewałem - zero optymalizacji, mnóstwo bugów. Czekam na łatki, które naprawią ten problem. Grałem w Death Stranding i tam wszystko jest cacy - widać, że niektórzy nie mają takiego olewawczego podejścia i są w stanie zrobić dobre porty. Myślę, że to wszystko zależy od szczęścia czy gra się nie wywali.
  • Odpowiedz
@thexDguy: Lepiej nie kupuj na razie. Ja próbowałem zwrócić na steam tłumacząc ze mam 2,5h w grze próbując ją w ogóle uruchomić i nawet nie zobaczyłem całego intra. Nie przyjmują. Próbowałem drugi raz bo podobno sprawdzają indywidualnie więc walnąłem litanię wypisałem błędy itd. Dalej nie przyjmują ¯\_(ツ)_/¯ Lepiej czekaj aż ogarną bo możliwe że zapłacisz i nawet nie dasz rady odpalić
  • Odpowiedz