Aktywne Wpisy

lubie-sernik +23
Co najbardziej zboczonego zrobiliście w życiu?
Ja np. kiedyś jadłem dwa różne serniki na raz.
Ja np. kiedyś jadłem dwa różne serniki na raz.

Graner +24
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Zapomniałem jakie to było wkurzające, musiałem wylać
Jak małpy w klatce, jak ich prądem nie przeprogramujesz, to nie zrozumieją że po naciśnięciu START, wszystko jest jak w Windowsie, tylko pozamieniane miejscami... "Nie rozumio", "Windowsa XP dawaj i już"
@RabarbarDwurolexowy: ale po co? xD Wrzucasz minta albo cokolwiek nawet nieprzypominającego windowsa i niech się z tym jebią. Nie chcą się uczyć? No trudno ¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯ Ty miałeś tylko system zainstalować.
@Kryspin013: ooooo, panie, opanie , op anie, ;) Jak kolega zielonka wyżej napisał, potrafią dzwonić z jakimś okienkiem tygodnie po instalce, wyobraź sobie co by się działo gdybym musiał mu "tłumaczyć Linuxa", dusze sprzedajesz instalując system, jesteś na każde zawołanie, każde okienko, każdą zmianę opcji, nową apkę, jesteś wyczekiwaną sztuczną inteligencją której można za darmo zawracać głowę 24/7( ͡° ͜ʖ ͡°),
@RabarbarDwurolexowy: ziomek, tak jest tylko i wyłącznie dlatego, że sam do tego doprowadzasz. Jakbyś przyzwyczajał użyszkodników, że muszą myśleć za siebie a za wykorzystany czas na usługi się płaci to od razu nie miałbyś takich problemów.