Wpis z mikrobloga

@JackMarston2: Typowa zielonka w #!$%@? agresywna XD
W zasadzie jestem przekonany że co by sie nie działo, to Lewy wygra, ale jednocześnie Błachowicz z pewnością zgarnie lwią część głosów. Nie wiem po co dzisiaj to pisałem, bo wszystkim #!$%@? na punkcie Lewego i zamiast myslec mózgiem, myslicie piwem i #!$%@?. Za miesiąc to Janek będzie bliżej fleszy i sławy jeśli wygra i wtedy będzie jego 5 minut. A to wydarzenie bliższe
@JackMarston2: Ale sie dowiedzą, myslisz że nasza propaganda przemilczy fakt, że mistrzem UFC jest Błachowicz? Przed Małyszem pomimo pewnych sukcesów skoki też nie były tak popularne. Poza tym jak łatwo w dzisiejszych czasach pominąć kogoś, kogo będą wkrótce znać amerykanie i kogoś kto pewnie dzięki temu bedzie w top 5 mediów społecznosciowych w Polsce
Jędrzejczyk ktokolwiek brał pod uwagę jak była mistrzynią? W Polsce obsrsnej gownem wygra Robercik bo jest bogiem dla wieśniaków i patusow z kamienic, dwa blachowicz dostanie w #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cucaracha: XD ja zazdroszcze dodatkowych chromosomów. Z czym sie nie zgadzasz w tym co napisałem? Że Janek jako mistrz UFC będzie dużo popularniejszy niż jest w social mediach? Że z pewnością wraz z sukcesem zostanie niewairygodnie rozpromowany?
Serio nie wiem po co pisałem takie rzeczy w dzień po sukcesie Lewego. Teraz tacy wieśniacy nie znający innych dyscyplin będą zamykać sie w swojej bańce i onanizować do jedynego słusznego Polaka XD
@chaewon: Ale tak działają sporty kobiece. Tak samo by było, gdyby polka osiągała takie sukcesy w piłce kobiet. Wprawdzie byłoby o niej głosno, zajęłaby jakieś 8 miejsce w plebiscycie, ale wiesz, sport kobiet, to sport kobiet. Sama Dana ledwie dal sie przekonać, żeby w ogóle robić dywizje kobiet XD
Z czym sie nie zgadzasz w tym co napisałem? Że Janek jako mistrz UFC będzie dużo popularniejszy niż jest w social mediach? Że z pewnością wraz z sukcesem zostanie niewairygodnie rozpromowany?

ależ oczywiście że masz rację. Zamiast 100 osób w polsce będzie o nim wiedziało 120

Serio nie wiem po co pisałem takie rzeczy w dzień po sukcesie Lewego. Teraz tacy wieśniacy nie znający innych dyscyplin będą zamykać sie w swojej bańce