Aktywne Wpisy
Ynfluencer +17
Proszę was Panowie o wyjaśnienie największej tajemnicy ekonomicznej, która nurtuje mnie od dawna. Zanim to jednak zrobicie to jedna ważna rzecz, żeby nie było nieporozumień i odpowiadając miejcie to na uwadze. Ja wiem, że wiele osób tu pracuje w IT i ma wysokie zarobki, ale tu będzie mowa o zwykłych ludziach z danych GUS, a wielu ludzi z zarobkami 10 k wzwyż nie patrzy dalej niż czubek własnego nosa.
Mam 30 lat,
Mam 30 lat,
eisil +27
#mecz #sport #mma #ufc
W zasadzie jestem przekonany że co by sie nie działo, to Lewy wygra, ale jednocześnie Błachowicz z pewnością zgarnie lwią część głosów. Nie wiem po co dzisiaj to pisałem, bo wszystkim #!$%@? na punkcie Lewego i zamiast myslec mózgiem, myslicie piwem i #!$%@?. Za miesiąc to Janek będzie bliżej fleszy i sławy jeśli wygra i wtedy będzie jego 5 minut. A to wydarzenie bliższe
Komentarz usunięty przez autora
Serio nie wiem po co pisałem takie rzeczy w dzień po sukcesie Lewego. Teraz tacy wieśniacy nie znający innych dyscyplin będą zamykać sie w swojej bańce i onanizować do jedynego słusznego Polaka XD
ależ oczywiście że masz rację. Zamiast 100 osób w polsce będzie o nim wiedziało 120