Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Zawsze jak pojawia sie wpis brzydkiego przegrywa to ekipa ladnych zaczyna walic teksty w stylu szukaj kogos na swoim poziomie atrakcyjnosci albo, ze najszesliwsze zwiazki to zwiazko osob na tym samym poziomie atrakcyjnosci.

Ci ludzie serio sobie wmowili, ze sa tak wyjatkowo i im tylko podobaja sie ludzie ladni a nam brzydkim powinno sie podobac ludzie brzydcy. Sie wrecz oburzaja jak brzydal chce kogos ladnego. Zarzucaja jakas proznosc i hipokryzje.

My sobie tej mordy nie wybieralismy a poczucie estetyki kazdy ma podobne. Nie ma wiec ludzi, ktorym sie brzydcy podobaja. I brzydkim ludziom co sa w zwiazkach z brzydkimi wcale nie jest dobrze a mam akurat kuzyna z ktorym mam bliski kontakt i wiem jak jest (jest brzydki i ma brzydka zone).

Bedac brzydkim zwiazek z brzydka osoba nie stanowi zadnej alternatywy. Jest gorszy od samotnej wegetacji. Wolalbym do konca zycia byv sam niz byc z kims co mi sie nie podoba. I mowie o tym wprost. Nie ma znaczenia jaki ta osoba ma charakter, w co sie ubiera, co lubi, jakim jest czlowiekiem. Z automatu jest skreslona tak samo jak ladna osoba skresla brzydkie osoby.

Jak wam wiec ktos ladny wali takie teksty to odpowiadajcie, ze moja twarz nie jest wynikiem woli wiec niech nas nie ocenia i nie daje rad. Ze mial szczescie nie nadaje mu jakichs specjalnych praw. Jak on oczekuje ladnej osoby to jest tak samo prozny jak ja.

Oni sie wrecz z siebie uczynili jakas szczegolna kaste, trzeba wiec im uswiadomic, ze nic sobie nie zawdzieczaja, a poczucie estetyki mamy podobne.

Mi juz zdarzylo sie w rl oto sprzeczac. I nie ma znaczenia czy kogos te slowa zrania. Obiektywna prawda ma wyzszosc wartosc niz jakakolwiek znajomosc. A prawda jest taka, ze ladni maja ten sam gust co my. Nikt nie bedzie szczesliwy z brzydka osoba oraz, ze ladni swojej ladnosci sobie nie zawdzieczaja a tym samym sukcesow, ktore byciu ladnym zawdzieczaja. Zawdzieczaja je szczesciu. A kazdy gdyby mogl zamienic sie w ich cialo osiagnalby to samo.
#przegryw #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f439987e17b553ed4d377c4
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt

[======..................................] 15% (36zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 3 lat działania AMW!
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@AnonimoweMirkoWyznania: no bo takie przegrywy się zala i pisza, że chcieliby mieć dziewczynę to ludzie będący realistami piszą im, że w takiej sytuacji jeśli nie mają innych atutów muszą obniżyć standardy. Nie jest to żaden brak empatii tylko tak po prostu jest. Możecie się o to burzyć, ale nic na to nie poradzicie
  • Odpowiedz
OP: @Kamokamo nie pasuje mi bycie samemu ale innej opcji nie mam bo wegetacja z kims rownie brzydkim nie wchodzi w gre. Dokladnie, nie ma rownosci i nalezy o tym ciagle mowic. Nalezy zawsze ladnym uswiadamiac, ze nic sobie nie zawdzieczaja. Podobnie oskarkom. Chwali sie ladnu typ, ze dostal posade modela? Mowisz, ze najglupsza malpa w zoo jakby byla na jego miejscu, w jego ciele to tez by dostala. Wiec po sie chwali?

Oskar sie chwali, ze zalozyl firme majac kase od ojca i odniosl sukces? To samo. Kazdy by to osiagnal na jego miejscu. Po sie wiec chwali.

Rozchodzi sie oto, ze ladniactwo nie bedzie nas pouczac, radzic nam i osadzac. Jak mi znajoma w rl zaczela gadac o rzekomej hipokryzji to wlasnie tak ja zjechalem. I nagle szok, ze smialem skrytykowac wyzsza kaste ladnych bo przeciez mialem udawac, ze mi sie brzydcy
  • Odpowiedz
MeksykańskaObywatelka:

Ci ludzie serio sobie wmowili, ze sa tak wyjatkowo i im tylko podobaja sie ludzie ladni a nam brzydkim powinno sie podobac ludzie brzydcy. Sie wrecz oburzaja jak brzydal chce kogos ladnego. Zarzucaja jakas proznosc i hipokryzje.

lol co xD
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Kiedy wy ludzie zrozumiecie, że nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba?
Mi na przykład nie podobają sie wymuskani chłopcy, z reguły zawsze podobali mi się z twarzy tacy mocno przeciętni, ale zawsze było w nich coś co przyciągało moją uwagę: "śmiejące się" oczy (zawsze mialam słabość do chłopaków, którzy mieli taki kształt oczu, że wyglądały jak uśmiechnięte) ładne wlosy albo ciepły głos. Gdy bylam w
  • Odpowiedz
OP: MeksykańskaObywatelka maja nam nie dawac twgo typu porad. Bycie z brzydkim nie jest zadna opcja. Tym samym skazani jestesmy na samotnosc.

@Takata_atakat no jasne. Z pewnoscia niski, lysy typ, z zarostem niemowlaka, blada cera i okragla glowa sie jakiejs podoba...

@Xxonaxx no, wystarczy chciec i zostane drugim Billem Gatesem. Oh wait, Bill mial matke na stanowisku kierowniczym w IBM i ogolnie byl bogaty. Ale to na pewno nie mialo zadnego wplywu. Wystarczy chciec. I potem jak zostane drugim Billem to wydluze sobie nogi
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: kobiety tez wola byc same niz z kims kto sie im nie podoba, stad ta epidemia samotnosci. Jedynym rozwiazaniem jest pracowac nad soba. Ciezko wymagac od kogos ladnych bialych zebow jak samemu ma sie pokrzywione zolte. A to da sie naprawic. Przykryc wady broda (mozna wspomoc wzrost uzywajac minoksydyl) , u kobiet makijaz.
  • Odpowiedz
OP: @qusqui21 czym mam zakryc wady jak broda mi praktycznie nie rosnie? Minoxidil nie powoduje, ze nagle pojawia sie cebulki wlosowe. On jedynie przyspiesza ich wzrost, ale te najpierw musza istniec. Mam dokladnie taki sam zarost, taka sama jakosc i miejsca gdzie rosnie pare krzakow jak moj tato. Jest to wiec uwarunkowanie genetyczne. Te cebulki u mnie nie istnieja i Minoxidil nie przyczyni, ze powstana.

Kazdy sie wymadrza w kwestii
  • Odpowiedz
  • 1
@AnonimoweMirkoWyznania Ja wiem, że to co napisze może być różnie odebrane ale.. co raz bardziej się przekonuje, że nie ma ludzi brzydkich są tylko ludzie biedni. Mam w pracy dziewczyne, która na prawdę z wyglądu była 2/10. Miała nos na pół twarzy, brwi jak dwie kreski, które prawie się ze sobą łączyły i okrągłą jak piłka buzię. Dziewczyna oprócz słabego wyglądu miała też kasę. Operacja plastyczna nosa, powiększyła usta kwasem, zrobiła
  • Odpowiedz
MiłosnaLoszka: Masz całkowitą rację. Też mnie zawsze rozwalają te teksty o "swojej lidzie". Skąd ci ludzi to wzięli takie pojęcie? Z jakiegoś #!$%@? Mein Kampf? Dobrze nie #!$%@?ą jeszcze czegoś w stylu "szukaj przedstawiciela swojej podrasy ludzkiej" z odpowiednik indeksem cefalicznym, kształtem małżowin usznych i rozstawem oczodołów. Jest t de facto czysto faszystowskie #!$%@?, którego nie ma co słuchać.

Zaakceptował: sokytsinolop
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Znam niskich, łysych typów z laskami, które są całkiem ładne. Wygląd robi tylko pierwsze wrażenie, jak nie pociągniesz tego osobowością to możesz wyglądać jak Apollo, a i tak żadna sensowna kobieta cię nie będzie chciala, ostatecznie tylko taki sam pustak, który leci jedynie na wygląd, który jak wiadomo dziś jest, a jutro go nie ma, zresztą tak samo jak pieniądze.
  • Odpowiedz
OP: @miki_w patrzac na srednie wynagrodzenie w Polsce to raczej ciezko przypuszczac, ze wiekszosc brzydkich na to stac. A wynagrodzenie wynika z umiejetnosci, te de facto z tego gdzie dane nam bylo sie urodzic. Zyjac w robotniczej rodzinie w Polsce B mala jest szansa na wybicie sie. To sa typowe hasla ludzi co wierza w rownosc szans. Uluda, ze mozesz miec wszystko.

MiłosnaLoszka oczywiscie i powinno sie to pietnowac. Tak samo dyskryminacja przez wzrost ma hitlerowskie podloze. Musimy walczyc o swoje prawa tak jak proletariat w XIX wieku czy kolorowi w XX. Brzydcy sa wlasnie takim proletariatem tego wieku.

@Takata_atakat super ale bez wygladu nic nie bedzie. To co napisalas to mozna porownac do rad bogacza co odziedziczyl majatek i mowi w co zainwestowac. Zapomnial, ze czyja majatek wynosi rowne 0 albo i jest na minusie a nie jak on miliony
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Bardzo smutne jest to, że uważasz, że szczęśliwy związek mogą mieć tylko dwie piękne fizycznie osoby, a związki osób, które dla Ciebie są nieatrakcyjne nazywasz wegetacją. Rozumiesz to, że to co dla Ciebie jest nie atrakcyjne dla kogoś innego JEST?
Dopuszczasz do siebie myśl, że ludzie mają różne gusta i to co podoba sie Tobie dla drugiego człowieka jest brzydkie? Jeśli Ty potrafiłbyś się związać jedynie z modelką bo
  • Odpowiedz
OP: @rafau16 taa, urosne 20cm i urosna mi nagle wlosy. Uprzedzam, ze przeszczep w moim przypadku ma nikle szanse i to zdanie dermatologa, nie moje.

@Takata_atakat zwiazek z kims co mi sie nie podoba to wegetacja. A jesli chodzi o gusta to nie istnieje nikt na swiecie komu podoba sie lysy, niski typ z zarostem jak u dziecka, blada cera i okragla glowa. Pierwsze skojarzenie to nastolatek z onkologii. Takie cos co najwyzej wiec budzi litosc.

Klasycznie idziesz w skrajnosc i piszesz o modelkach. Zapewniam cie, ze nikt nie
  • Odpowiedz