Aktywne Wpisy
mirko_anonim +40
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jesteśmy w związku 3 lata. Mieszkamy razem od 6msc.
Dziewczyna zachowuje się wobec mnie bardzo dobrze, dbamy o siebie, sporo czułości. Przyjeżdża do mojej rodziny, razem chodzimy na siłownię i randki.
Tymczasem...
Ostatni raz spóźniła się do domu z pracy. Miała skomczyc o 24 zmianę a wróciła dopiero o 3. Twierdziła że jest burza. W tym czasie dzwoniłem do niej. Nie odbierała.
Kiedy przyjechała naprawdę miałem łzy w oczach bo zacząłem się martwić że w trakcie burzy jej już wiekowy samochód wjechał gdzieś w rów. Ucieszyłem się że ją zobaczylem.
Jesteśmy w związku 3 lata. Mieszkamy razem od 6msc.
Dziewczyna zachowuje się wobec mnie bardzo dobrze, dbamy o siebie, sporo czułości. Przyjeżdża do mojej rodziny, razem chodzimy na siłownię i randki.
Tymczasem...
Ostatni raz spóźniła się do domu z pracy. Miała skomczyc o 24 zmianę a wróciła dopiero o 3. Twierdziła że jest burza. W tym czasie dzwoniłem do niej. Nie odbierała.
Kiedy przyjechała naprawdę miałem łzy w oczach bo zacząłem się martwić że w trakcie burzy jej już wiekowy samochód wjechał gdzieś w rów. Ucieszyłem się że ją zobaczylem.
Wariner +141
Codzienne polackie zachowania, które powinny być ścigane z urzędu i surowo karane:
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
Zawsze jak pojawia sie wpis brzydkiego przegrywa to ekipa ladnych zaczyna walic teksty w stylu szukaj kogos na swoim poziomie atrakcyjnosci albo, ze najszesliwsze zwiazki to zwiazko osob na tym samym poziomie atrakcyjnosci.
Ci ludzie serio sobie wmowili, ze sa tak wyjatkowo i im tylko podobaja sie ludzie ladni a nam brzydkim powinno sie podobac ludzie brzydcy. Sie wrecz oburzaja jak brzydal chce kogos ladnego. Zarzucaja jakas proznosc i hipokryzje.
My sobie tej mordy nie wybieralismy a poczucie estetyki kazdy ma podobne. Nie ma wiec ludzi, ktorym sie brzydcy podobaja. I brzydkim ludziom co sa w zwiazkach z brzydkimi wcale nie jest dobrze a mam akurat kuzyna z ktorym mam bliski kontakt i wiem jak jest (jest brzydki i ma brzydka zone).
Bedac brzydkim zwiazek z brzydka osoba nie stanowi zadnej alternatywy. Jest gorszy od samotnej wegetacji. Wolalbym do konca zycia byv sam niz byc z kims co mi sie nie podoba. I mowie o tym wprost. Nie ma znaczenia jaki ta osoba ma charakter, w co sie ubiera, co lubi, jakim jest czlowiekiem. Z automatu jest skreslona tak samo jak ladna osoba skresla brzydkie osoby.
Jak wam wiec ktos ladny wali takie teksty to odpowiadajcie, ze moja twarz nie jest wynikiem woli wiec niech nas nie ocenia i nie daje rad. Ze mial szczescie nie nadaje mu jakichs specjalnych praw. Jak on oczekuje ladnej osoby to jest tak samo prozny jak ja.
Oni sie wrecz z siebie uczynili jakas szczegolna kaste, trzeba wiec im uswiadomic, ze nic sobie nie zawdzieczaja, a poczucie estetyki mamy podobne.
Mi juz zdarzylo sie w rl oto sprzeczac. I nie ma znaczenia czy kogos te slowa zrania. Obiektywna prawda ma wyzszosc wartosc niz jakakolwiek znajomosc. A prawda jest taka, ze ladni maja ten sam gust co my. Nikt nie bedzie szczesliwy z brzydka osoba oraz, ze ladni swojej ladnosci sobie nie zawdzieczaja a tym samym sukcesow, ktore byciu ladnym zawdzieczaja. Zawdzieczaja je szczesciu. A kazdy gdyby mogl zamienic sie w ich cialo osiagnalby to samo.
#przegryw #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f439987e17b553ed4d377c4
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
[======..................................] 15% (36zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 3 lat działania AMW!
Komentarz usunięty przez autora
Oskar sie chwali, ze zalozyl firme majac kase od ojca i odniosl sukces? To samo. Kazdy by to osiagnal na jego miejscu. Po sie wiec chwali.
Rozchodzi sie oto, ze ladniactwo nie bedzie nas pouczac, radzic nam i osadzac. Jak mi znajoma w rl zaczela gadac o rzekomej hipokryzji to wlasnie tak ja zjechalem. I nagle szok, ze smialem skrytykowac wyzsza kaste ladnych bo przeciez mialem udawac, ze mi sie brzydcy
lol co xD
Mi na przykład nie podobają sie wymuskani chłopcy, z reguły zawsze podobali mi się z twarzy tacy mocno przeciętni, ale zawsze było w nich coś co przyciągało moją uwagę: "śmiejące się" oczy (zawsze mialam słabość do chłopaków, którzy mieli taki kształt oczu, że wyglądały jak uśmiechnięte) ładne wlosy albo ciepły głos. Gdy bylam w
@Takata_atakat no jasne. Z pewnoscia niski, lysy typ, z zarostem niemowlaka, blada cera i okragla glowa sie jakiejs podoba...
@Xxonaxx no, wystarczy chciec i zostane drugim Billem Gatesem. Oh wait, Bill mial matke na stanowisku kierowniczym w IBM i ogolnie byl bogaty. Ale to na pewno nie mialo zadnego wplywu. Wystarczy chciec. I potem jak zostane drugim Billem to wydluze sobie nogi
@qusqui21: można mieć na niego alergię, ja np. mam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kazdy sie wymadrza w kwestii
Zaakceptował: sokytsinolop
MiłosnaLoszka oczywiscie i powinno sie to pietnowac. Tak samo dyskryminacja przez wzrost ma hitlerowskie podloze. Musimy walczyc o swoje prawa tak jak proletariat w XIX wieku czy kolorowi w XX. Brzydcy sa wlasnie takim proletariatem tego wieku.
@Takata_atakat super ale bez wygladu nic nie bedzie. To co napisalas to mozna porownac do rad bogacza co odziedziczyl majatek i mowi w co zainwestowac. Zapomnial, ze czyja majatek wynosi rowne 0 albo i jest na minusie a nie jak on miliony
Dopuszczasz do siebie myśl, że ludzie mają różne gusta i to co podoba sie Tobie dla drugiego człowieka jest brzydkie? Jeśli Ty potrafiłbyś się związać jedynie z modelką bo
@Takata_atakat zwiazek z kims co mi sie nie podoba to wegetacja. A jesli chodzi o gusta to nie istnieje nikt na swiecie komu podoba sie lysy, niski typ z zarostem jak u dziecka, blada cera i okragla glowa. Pierwsze skojarzenie to nastolatek z onkologii. Takie cos co najwyzej wiec budzi litosc.
Klasycznie idziesz w skrajnosc i piszesz o modelkach. Zapewniam cie, ze nikt nie