Aktywne Wpisy
SaIamanca +365
Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
Dzisiaj wstawił kolejną manipulację w opisie do swojego znaleziska, że rzekomo jakiś narodowiec zaatakował wolontariuszy. Po pierwsze nigdzie w poście na fb do którego linkuje znalezisko nie ma nic, że jest to jakiś narodowiec, po drugie sprzedawcy pieców, albo osoby reklamujące wymianę pieców nie są WOLONTARIUSZAMI, tylko co najwyżej przedstawicielami handlowymi, handlarzami. Specjalnie po raz kolejny dał taki manipulacyjny tytuł, żeby wprowadzać w błąd i siać propagandę:
https://www.wykop.pl/link/5663727/narodowiec-zaatakowal-wolontariuszy-zmien-piec-myslal-ze-chodzi-o-plec-xd/
Tutaj jego manipulacja i oszustwo w opisie do znaleziska sprzed kilku dni o której pisałem:
https://www.wykop.pl/wpis/51391229/kolejne-manipulujace-znalezisko-uzytkownika-zouzos/
Tutaj o jego fejkowym znalezisku:
https://www.wykop.pl/link/5459029/znalezisko-na-glownej-z-2k-wykopow-to-fake-news/
Ile jeszcze razy będą puszczane płazem bez konsekwencji takie oszustwa, i wprowadzanie w błąd, zanim nie zostanie zbanowany. To tak WYKOP walczy z fake newsami?
#moderacjacontent #4konserwy #bekazlewactwa #moderacja #urojenialewakoidalne #konfederacja
Ja p------e.
Teraz patrze i już zaakceptowane XD
Jeśli ktoś ma problemy z odróżnieniem słowa PIEC od PŁEĆ to prędzej jest zwykłym idiotą a nie żadnym nacjonalistą. Nie szczujmy jednych na drugich tam gdzie to nie jest potrzebne. Wystarczy, że politycy to robią.
@ZAWADIAK: A kto, mityczny LEWAK? XD Jak ktoś się zachowuje jak narodowiec to trudno go uważać za kogoś innego. Facet z balkonu na jakimś tam narodowym zlocie też został okrzyknięty osobą LGBT, mimo że przesłanki ku temu były jeszcze mniejsze.
Nie jest żadną tajemnicą, że wykształcenie nacjonalistów jest nienachalne. Pisownia wyrazów (a co za tym idzie - czytanie) też sprawia im problemy.
Komentarz usunięty przez autora
@Koliat: Masz dokładnie ten sam tok myślenia, co ludzie zrównujący lgbt z pedofilami.
@Koliat: W fundacjach pracują zazwyczaj pracownicy, którzy dostają za to pieniądze niezależnie czy jest to umowa o pracę czy umowa o dzieło, bo ktoś jest koordynatorem projektu. Fundacje są realizacji swoich celów statutowych i to organizacje pomagają, a nie koniecznie pracownicy.
Co do drugiej kwestii to się raczej zgadzam. Można z dużym prawdopodobieństwem, że osoba która tak się zachowuje