Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Agnsad +120
#rolnikszukazony oglądanie rolnika z wykopem jest takim sztosem, czytamy z mężem na głos komentarze i mamy beke. Rolnik z wykopem to coś wspaniałego
Mireczki potrzebuje porady!
Tesciowa narobiła długów w mieszkaniu Spółdzielczym lokatorskim (7 tys), i nie ma z czego spłacić, bo niska emerytura. Wszyscy mają wywalone, że ją eksmitują, dostała już upomnienie z sądu.
Jest sama i niezaradna, straci mieszkanie a ani żona, ani szwagier nic nie robią. Zaproponowałem że splace dług i żeby mnie zameldowała u siebie. Żona mowi, żebym sie nie mieszał. A mi jej szkoda, mieszkanie też przepadnie, a ją wywalą do socjalnego lokum
Splacić zadłużenie, bez gwarancji że cos z tego bede mial czy lepiej sie nie mieszać?? Co robic?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f4202b5e17b553ed4d3748b
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Przekaż darowiznę
[======..................................] 15% (36zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 3 lat działania AMW!
Meldunek to tylko administracyjne potwierdzenie miejsca pobytu i nie ma nic wspólnego z prawem do lokalu.
U OPa jeślk chcesz pomóc i mieć pewność, że znowu mamusia nie o--------i, to niech przepisze mieszkanie dla Ciebie wraz z umową dożywocia, bierz od niej kasę na opłaty i tyle.
@Kogutt: Ale ma wiele wspólnego z tym kogo będzie ścigał komornik za brak opłat za mieszkanie
Komentarz usunięty przez autora
Oczywiście pomóc, i wybrać się też do MOPSu by pomogli jakoś tej kobiecie. Postarać się o zasiłki, może o tańsze mieszkanie komunalne.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri