Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +60
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
picasssss1 +183
Wprowadzili w firmie nowy system premiowy, jeden chłop ze zmiany dosyć mocno się zafiksowal żeby wyrabiać progi i zarabiać grube pieniadze.
Biegał i latał po tym magazynie, miał zmienić stanowisko na w jego mniemaniu lepsze do wyrabiania progów.
Dzisiaj w robocie dostał udaru i zabrało go pogotowie, kurtyna
#pracbaza #januszex
Biegał i latał po tym magazynie, miał zmienić stanowisko na w jego mniemaniu lepsze do wyrabiania progów.
Dzisiaj w robocie dostał udaru i zabrało go pogotowie, kurtyna
#pracbaza #januszex
#gry #nintendoswitch #nintendo #konsole #kiciochpyta
@Nemootji: mocne słowa jak na fana anime
Przynajmniej ja wolałem w podstawówce bić burwy kijem bejsbolowym w Vice City, niż grać w kolorowe i przyjazne gry o zbieraniu rzepy
@Tymariel: 3 dni*
Animal Crossing bierz tylko jeśli będziesz miał czas w to grać, tzn:
- gra zachęca do codziennego grania i nagradza za to (jak niektóre gry na smartfonach, jednak na smartfonach taka sesja grania trwa do 15 minut, a w AC trzeba trochę więcej czasu)
- czas w grze pokrywa się z czasem rzeczywistym - jeśli grasz w nocy, to jest noc, czyli sklepy są pozamykane, mieszkańcy siedzą najczęściej w domach, po wyspie biegają sobie inne stworzonka do złapania niż w dzień. Jak za oknem masz wiosnę to w grze też masz wiosnę itd. Niektóre eventy odbywają się tylko w określonych porach dnia.
- gra ma powolne tempo. Chcesz zbudować dom? Ok, jutro będzie gotowy. Chcesz nowego mieszkańca na wyspie? Ok, przyjdź jutro. Nic
Nie da się tego opisać, ale też nie można powiedzieć, że wszystkim się AC spodoba. Mnie wciągnął jak odkurzacz i nie
Jak nie bawi cię dekorowanie wyspy (i to dekorowanie dla samego dekorowania - bo z większością obiektów nie ma żadnej interakcji) to raczej szybko się znudzisz. Tak jak napisał @MajorFox, mi też się to trochę kojarzy z tymi grami na telefon,