Wczoraj po 22 odszedł mój najlepszy przyjaciel... był ze mną prawie 18 lat... dostałem go jakoś w przedszkolu, teraz jestem na studiach... lepszego przewodnika przez życie nie mogłem sobie zażyczyć...
@CzajkaRuchajka: Pies @JustIvan: Jak go dostałem miałem chyba 4 lata, pamiętam wiele rzeczy które z nim przeżyłem, czy to różne wyjazdy, różne rozmowy z nim o moich sprawach, przygody związane np z chowaniem go w torbie z rodzicami bo nie można było mieć w pensjonacie nad morzem psa w pokoju ¯_(ツ)_/¯ ale że to york który ma włosy a nie sierść i nie załatwia się w domu to nie przemowisz
@Lordon: jeździłeś z yorkiem rowerem po mieście? Szacun, u mnie na osiedlu faceci przemykali po 22 wstydząc się psa (bo różowa chciała a stary musiał wyprowadzać). To chyba fajny pies dla dziecka bo jest żywy i ciekawski, ludzie zapominają, że to jest pies myśliwski.
@JustIvan my specjalnie adoptowaliśmy drugiego psa, szczeniaka, żeby planowane niedługo dziecko miało przyjaciela. Mój niebieski wychowywał się od samogo początku z psem, za to ja dostałam zgodę od rodziców na adopcję jako nastolatka. Moja seniorka (almost 15 lvl) jest moją najwierniejszą przyjaciółką. Nawet teraz, kiedy rzygam w ciąży, przychodzi do mnie do kibla i kładzie mi łeb na ramieniu gestem pocieszenia (。◕‿‿◕。) Tej relacji nie
@Lordon Przesyłam wirtualnego przytulasa i wsparcie. Z psem to życie staje się piękniejsze. Te skarby żyją zdecydowanie za krótko, a w ich sercach znajduje się masa miłości. Myślisz o kolejnym piesku?
Na zawsze pozostaniesz w moim sercu.
@JustIvan: Jak go dostałem miałem chyba 4 lata, pamiętam wiele rzeczy które z nim przeżyłem, czy to różne wyjazdy, różne rozmowy z nim o moich sprawach, przygody związane np z chowaniem go w torbie z rodzicami bo nie można było mieć w pensjonacie nad morzem psa w pokoju ¯_(ツ)_/¯ ale że to york który ma włosy a nie sierść i nie załatwia się w domu to nie przemowisz
Trzymaj się Mirek. Wiem co czujesz, bo miałem podobną sytuację.
Czy to na zdjęciu to jest sierść tego psa? Jeśli tak to czy tylko mi się to wydaje dosyć dziwne?
To chyba fajny pies dla dziecka bo jest żywy i ciekawski, ludzie zapominają, że to jest pies myśliwski.
@Lordon: a ojca gdzie masz?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora