Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Shilghter: no właśnie, co jest śmieszne. Te zdjęcia z komentarzy są wyblakłe w porównaniu do tego jak to miejsce wygląda na żywo. Bo akurat przy ładnej pogodzie i tej porze roku na Islandii ma wszystko piękne, żywe i intensywne kolory. Jasne, nie aż tak jak na zdjęciu, ale wiadomo że smartfony automatycznie poprawiają. Nie mniej jednak, nie jest mocno podciągnięte. Trzeba byłoby to na żywo zobaczyć żeby zrozumieć i uwierzyć
  • Odpowiedz
  • 0
@KawaJimmiego: tacy, czyli jacy? Nie jestem profesjonalnym fotografem, znawcą technologii etc. Zrobiłam zdjęcie telefonem, nic przy nim nie majsterkowałam, a to, że telefon sam już z nim coś robi to jest inna sprawa. :p dlatego napisałam czym robione, bo zaraz się zlecą internetowi eksperci i będą się czepiać :D
  • Odpowiedz
@LubieBycZabijana: Weź spójrz na to zdjęcie- nie wydaje ci się, że jest trochę dziwnie przekoloryzowane w stosunku do tego, co widziałaś w rzeczywistości? Widzisz świat oczami bez żadnych sztucznych sprzętów, robisz zdjęcie, zerkasz na nie w wyświetlacz i nie widzisz czegoś dziwnego?
  • Odpowiedz
  • 0
@franaa: No mogłam zrobić w tym trybie profesjonalnym, coś tam zmienić na RAW itd, ale ja po prostu szłam, wyciągnęłam telefon, zrobiłam zdjęcie i tyle :D
  • Odpowiedz