Aktywne Wpisy
szymski1 +59
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +78
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
To patrzcie #!$%@? uważnie.
Tak właśnie żyją ludzie bez wykształcenia i stałej pracy.
No, a teraz pora już zmrużyć oczy i odpłynąć do krainy #!$%@?, bo jutro o 5 pobudka i #!$%@? u Janusza-kierownika złotego.
#przegryw #stulejacontent #pracbaza #zyciacud #patologiazewsi
@GoldenJanusz: i dopóki się nie spróbuje zmiany, to samo się nie zmieni
dykcje ma jak owsiak
PS: wakacje w czasach covid kosztują śmieszne pieniądze, zresztą normalnie też loty są tanie jak barszcz.
ale my powinniśmy tłuc więcej kabony na wykopie za wpisy niż jakieś oskarki za wrzucanie nudnych zdjęć na Instagrama, marki powinny się zainteresować żeby tutaj zacząć inwestować pieniądze w opów
@Wiejski_Druid: Ja też chciałem ale nic nie wyszło z tego bo nawet nie spróbowałem Xd