Aktywne Wpisy
donalejd +100
Źle się czujesz, miewasz stany depresyjne? Just idź do psychiatry bro.
Tymczasem ceny u psychiatry w Polsce:
I na co ja płacę te składki zdrowotne?
#psychiatria #psychologia #depresja #polska
Tymczasem ceny u psychiatry w Polsce:
I na co ja płacę te składki zdrowotne?
#psychiatria #psychologia #depresja #polska
dlaczego_michau +163
Jestem w Hiszpanii w Walencji na najbardziej turystycznym w tej okolicy nadmorskim bulwarze La Patacona.
To rachunek za obiad dla 2 osob w restauracji przy bulwarze skladajacy sie z: grillowane świeże kalmary z gotowanymi warzywami, grillowany cały filet z kurczaka z frytkami i jajkiem sadzonym, 0.5l coca cola.
Suma 17,3€ = 74 PLN
Ha
To rachunek za obiad dla 2 osob w restauracji przy bulwarze skladajacy sie z: grillowane świeże kalmary z gotowanymi warzywami, grillowany cały filet z kurczaka z frytkami i jajkiem sadzonym, 0.5l coca cola.
Suma 17,3€ = 74 PLN
Ha
#dupeczkizprzypadku #logikarozowychpaskow #dziewczynybeztabu
@Larsberg: skąd wiesz że nie stała się krzywda? Może ileś się wyhustalo, straciło męża/pracę/wiele innych przez niechciana sławę w internecie itd. nie tylko wykopowe przegrywy mają monopol na depresję i nisszczescia. A dwa
A jak by to była twoja dziewczyna/mama/siostra/córka to uważał byś, że to fajnie, że jakieś creepy łażą za nimi z telefonem i robią im zdjęcia tyłków? A może sam byś chciał żeby np. na siłce
Komentarz usunięty przez autora
Z drugiej strony jeśli laski noszą szorty co odkrywają pół dupska to niech się nie dziwią, że znajdzie się jakiś stulejarz co im cyknie fotkę z ukrycia. Bycie "wyzwoloną" wiąże się z pewnymi konsekwencjami (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ja rozumiem, ze niektore kobiety nie chca miec swojego tylka ogladanego przez facetow, a wiekszosc nie chce miec go ogladanego przez niektorych facetow.
Szanuje Wasze prawo do takiej opinii.
Jednakze:
1. Fotografia nie jest przestepstwem.
2. To co moze byc widoczne w miejscu publicznym, moze rowniez byc fotografowane z
Jak śmiałeś powiedzieć im prawdę. Pewnie nie ruchasz i jesteś incelem. Zaraz się któraś zesra.