Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +26
femboy friday z pitcą, która wyszła spod moich rąk, a do pitcy pepsi z lodem i Ferduuuś (。◕‿‿◕。)
#femboy #teczowepaski
#femboy #teczowepaski
mirko_anonim +38
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
@dr_love trzy perfumerie sprawdzone, niestety tylko ten jeden piękniś się ostał ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#perfumy
@zasadzka01: może w jakiejś drogerii/perfumerii w małym mieście gdzieś będą pojedyncze sztuki. Trzeba szukać
Czy to jest jak z piwami kraftowyni ?
Tutaj jest ścisła elita chadów z ogromnymi cohones
Wypraszam sobie. Ja nie pije koncernowego gówna, lubię APA, IPA + damska PIPA i mimo, że do Chada mi daleko, to nie czuje się pedalem
Luzik ;)
To się zmienia w Polsce ;) nawet u mnie w Chorzowie jest minibrowar ( ͡° ͜ʖ ͡°) i robią swoje p--o. To samo w Rudzie Slaskiej. Będę teraz w weekend to umocze pysk. Pyrsk!
To był szach mat. Można się rozejść.
Niech się YSL dobrze nosi!