Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +26
femboy friday z pitcą, która wyszła spod moich rąk, a do pitcy pepsi z lodem i Ferduuuś (。◕‿‿◕。)
#femboy #teczowepaski
#femboy #teczowepaski
mirko_anonim +39
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
@dr_love trzy perfumerie sprawdzone, niestety tylko ten jeden piękniś się ostał ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#perfumy
@imperialista: niestety :/
Tak serio to gratki, widać że ci zależało
@nosacz_ninja: taka niespodzianka to nie niespodzianka bo już byś wiedział xd
Dzięki!(。◕‿‿◕。)
@FELIX90: ciężko zarobione 77 euro bez 4 centów
Od razu nowy avek, taki na bogatości wleciał ( ͡º ͜ʖ͡º)
@dmnbgszzz: Legancka ( ͡° ͜ʖ ͡°)