Aktywne Wpisy
OVHcloud +90
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +464
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
Przy okazji nie polecam buka betfan.
#pytanie #bukmacherka
@BaronGaultier: @fajfik: @Bulva: @Bazinga50: @krzysiek944: @Typeria: @LubieDiscoPolo: @FortresMaximus:
1. Podstawą do rozstrzygania sporów na linii gracz - bukmacher jest najpierw Regulamin bukmachera.
2. W przypadku, gdy bukmacher zamyka konto, robi to zawsze na podstawie jakiegoś z pkt. Regulaminu.
Nie interesuje mnie ich regulamin, dziewczyna legalnie wygrała gruby pieniądz, a teraz jej zamknęli konto, bo mają jakieś "podejrzenia", bo tego, że ktoś inny korzystał z jej konta po prostu nie da się udowodnić. Chyba, że wykrywaczem kłamstw, ale to i tak nie jest 100%
Regulamin to podstawa, ale nie wyrocznia.
Oprócz Regulaminu bukmachera obowiązuje coś takiego jak prawa konsumenta, które regulują przepisy prawa polskiego. Zapis o oszukiwaniu jest sprzeczny z tymi prawami, więc w podanym przez Ciebie przypadku nadal będzie
I co z rozmowy telefonicznej i podejrzeń? Brak dowodów = brak winnego, tak czy nie?
Możemy tu tak dywagować jeszcze wiele godzin, ale dalsze kroki są jasno określone.
Napisałem już wszystko co jest najbardziej istotne.