Wpis z mikrobloga

Sądził się ktoś z jakimś bukiem? Po wygranej mojego różowego postanowili zamknąć konto i nie wypłacić wygranej, bo na podstawie nie wiadomo czego stwierdzili, że ktoś inny korzystał z jej konta. Od decyzji nie można się odwołać, więc pozostaje nam się sądzić, bo mała kwota to nie była.
Przy okazji nie polecam buka betfan.

#pytanie #bukmacherka
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@quercy: Ogólnie to nie jesteś pierwszy, kiedyś już ktoś się żalił na tagu ze właśnie betfan po wygranej 10k zamkną konto i zaczął robić problemy. Wydaje mi się że betfan to taki polski januszex, który lepiej omijać szerokim łukiem.
  • Odpowiedz
Ja raz wygralem na betfanie 15k ponad, to zanim wyplacili mialem telefon z dziwnymi pytaniami, ale koniec koncow wyplacili od razu po tej „weryfikacji”
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@SureBetyPL czyli jak założę sklep, w regulaminie którego napiszę, że z powodu "widzimisię" mogę nie wysłać towaru, a zwrotu pieniędzy nie będę dokonywać, to wszystko git?

Nie interesuje mnie ich regulamin, dziewczyna legalnie wygrała gruby pieniądz, a teraz jej zamknęli konto, bo mają jakieś "podejrzenia", bo tego, że ktoś inny korzystał z jej konta po prostu nie da się udowodnić. Chyba, że wykrywaczem kłamstw, ale to i tak nie jest 100%
  • Odpowiedz
@quercy:

z powodu "widzimisię" mogę nie wysłać towaru

Regulamin to podstawa, ale nie wyrocznia.
Oprócz Regulaminu bukmachera obowiązuje coś takiego jak prawa konsumenta, które regulują przepisy prawa polskiego. Zapis o oszukiwaniu jest sprzeczny z tymi prawami, więc w podanym przez Ciebie przypadku nadal będzie
  • Odpowiedz