Aktywne Wpisy
SO2_ +2
Dostałem permbana na hejto a właściwie to mi skasowali konto bez ceregieli podawania powodu.
Wrzucałem treści rumuńskie aby zobaczyć jak się zachowają i w sumie zrobili to gorzej niż na wykopie.
Kasacja konta bez ostrzeżenia, bez odwołania. Jak coś się nie spodoba to wyparujesz.
Na hejto nawet wystosowali oficjalne stanowisko, że nie chcą i nie są wykopem i jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to się nie udzielaj
Oni po prostu
Wrzucałem treści rumuńskie aby zobaczyć jak się zachowają i w sumie zrobili to gorzej niż na wykopie.
Kasacja konta bez ostrzeżenia, bez odwołania. Jak coś się nie spodoba to wyparujesz.
Na hejto nawet wystosowali oficjalne stanowisko, że nie chcą i nie są wykopem i jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to się nie udzielaj
Oni po prostu
Jarzyna 0
ale mój #sasiad to debil #!$%@? xDD
#przegryw
Komentarz usunięty przez autora
@el_burrinho: a może po prostu jak się #!$%@?, to jesteś prostakiem? hmmmm....
Nikt już w dzisiejszym świecie nie jest sobą bo to się zwyczajnie nie opłaca i jak się chwilę nad tym pomyśli to co chwila musisz zakładać jakieś maski, żeby coś osiągnąć.
Na bycie sobą to sobie może pozwolić jakiś multimiliarder który może leżeć chooyem do góry przez resztę życia i nawet jak mu ktoś w interesach nabruździ to z
Osobiście bardziej bym się obawiał 160 cm socjopaty który chce mnie zabić i to dosłownie, niż 2m pakera który chce mi #!$%@?ć, ale tak żeby nie było przypału.
Inna sprawa że udawanie socjopaty zazwyczaj nie wypali