Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
Wrzucałem treści rumuńskie aby zobaczyć jak się zachowają i w sumie zrobili to gorzej niż na wykopie.
Kasacja konta bez ostrzeżenia, bez odwołania. Jak coś się nie spodoba to wyparujesz.
Na hejto nawet wystosowali oficjalne stanowisko, że nie chcą i nie są wykopem i jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to się nie udzielaj
Oni po prostu nie mają aspiracji na duży portal
Dziwisz się że za łamanie zasad regulaminu zostałeś wywalony?
eeeee l
@goblin21: Nie. To był test który pokazał, ze to forum nie jest profesjonalne. Sposób w jaki rozliczają wiele mówi o podejściu i rozumieniu członka portalu.
To znacz, że wszystko co kontrowersywne natychmiast zostanie usunięte, a to świadczy o braku poszanowania wolności wypowiedzi.
To tak jakby w zaocznym sądzie orzekano o rozstrzelaniu skazanego
@goblin21: a ty jesteś głupi czy udajesz? Nie chodzi o to że został ukarany, tylko o to że kara odbyła się bez żadnego trybu, żadnego ostrzeżenia, możliwości odwołania, permanentnie. Jest takie powiedzenie "władza absolutna deprawuje absolutnie".
Dzisiaj lecisz za złamanie regulaminu, jutro za poglądy sprzeczne z poglądami moderatora. Po co miałby się hamować, skoro przed nikim nie odpowiada, z niczego się nie
@SO2_: wybierz jedno ;3
@SO2_: Jesteś walnięty xD wracaj na wykop, potrzebujemy takich jak ty by utrzymać poziom portalu
Jeśli sprawa jest oczywista to leci ban i już. Nad czym tu dywagować. Jak wpadło coś hardcorowego to chyba pola do interpretacji nie ma i dobrze.
@SO2_: Tak, już biegną tamtejsi normalni użytkownicy z powrotem na wykop, bo jakiś wykopek niemający nic lepszego do roboty robi eksperymenty z dupy i udaje wielkiego myśliciela.