Aktywne Wpisy
Chciałbym otworzyć nitkę najdurniejszych porad jakie kiedykolwiek usłyszeliście.
Ja zacznę od:
"Nie szukaj miłości sama się znajdzie"
i
"Z sexem etc. nie ma się co spieszyć"
#przegryw
Ja zacznę od:
"Nie szukaj miłości sama się znajdzie"
i
"Z sexem etc. nie ma się co spieszyć"
#przegryw
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czujecie już zbliżający się koniec wakacji? A może dalej leżycie do góry brzuchem? Cóż ani jedno, ani drugie nie wyklucza sięgnięcia po jakąś ciekawą mangę!
My przychodzimy do Was z kolejną odsłonę Manga Update. Serii, z której możecie wyczytać, co ciekawego aktualnie czytamy, ale również znaleźć motywację do rozpoczęcia jakiejś nowej serii.
W osiemnastej odsłonie goszczą na łamach naszej gałęzi:
✨ Księga przyjaciół Natsume
✨ Yotsuba
✨ Naruto
Nie zapomnijcie też pochwalić się, co Wy czytaliście w ostatnich tygodniach. Jak wypadają najnowsze kontynuacje mang, które czytacie? A może tym razem daliście szansę jakiejś jednotomówce? Napiszcie w komentarzach!
Natsume Yuujinchou, Yotsuba, Naruto | Manga Update 18
#manga #anime #komiks #leniwapopkultura
Polecam również obserwować tag - #leniwapopkultura oraz #leniwypodcast
@elf_pszeniczny @Richard0 @Clear @Farezowsky @MG78 @kolezka1 @pokey @mich_uj @Gaya_Deguchi @Shegis @17witcher @KaTtrrA @weasel @SweetStud @Neye @jPaolo2 @Blabladoro @Ruski_Metanol @SweetStud
@szogu3: odpaliłem randomowy podcast od was, przewinąłem kilka minut i słyszę
Teraz pytanie - jesli wam nawet nie chce się ogarnąć tak prostych rzeczy jak wymowa japońskich sylab, co jest robotą na dosłownie 30min na całe życie, to podaj mi jeden powód dlaczego miałbym słuchać waszych wypocin i brać was na poważnie? Bóg jeden wie czego jeszcze się wam sprawdzić nie chciało (pomijam już ten fakt, że
A poza tym to wychowałem się na Songo Ku, z fartem ( ͡° ͜ʖ ͡°)