Wpis z mikrobloga

Wiecie co jest najgorsze? Że nie ma ofert pracy, firmy p-------------e przez pandemię, a na jesień wróci część obostrzeń, handel znowu jebnie fikołka i spadnie na łeb, a ja dalej będę miał problem, żeby znaleźć robotę spoko, bo tę złapałem tymczasowo na czas wirusa.

A tymczasem te zera podniosły sobie pensje...przecież to jest jakiś dramat
#pracbaza
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wilczek03 prawda to ( ͡° ʖ̯ ͡°) Kończyła mi się umowa w trakcie pandemii i mi jej nie przedłużyli. Miesiąc szukałam nowej - zamknęła się po 2 miejscach. Jutro zaczynam nową pracę na zleceniu więc jak znowu wsyzstko zamkną to będę znowu w dupie :/
  • Odpowiedz
  • 0
@Wilczek03 ciekawe jak Sasin wytłumaczy górnikom, że chciał im pensje obciąć, zabrać premie 14, a dwa tygodnie później rząd i władza sobie pensje podnosi xdd
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 15
@bslawek: No, tak, bo lepiej jechać do Niemiec i toi toie czyścić, bo płacą w euro XD Albo na magazynie w Holandii po 10h za 9euro i potem przyjeżdża PANISKO do Polski i patrzcie kim ja tam jestem, królem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Wilczek03: skoro typ od toitoia w Niemczech, czy innej fasolki w Holandii w Polsce może robić za panisko to jednak mówi
  • Odpowiedz
bo ludzie ich rozniosa

@tomislawniepelka: aha, na pewno? widze jak polaki protestuja przeciwko rzadkowi ktory ma prawie 50% poparcia. Ha tfu na ten rzad, na polityków przystawek pisowskich typo POKO czy inne scierwa. AWS i UW tasuje sie miedzy wszystkimi partiami obecnymi w parlamencie. Dopoki ktos, komu zalezy na rozwoju tego kraju tam nie wejdzie to nie ma mowy o jakiejkolwiek poprawie.
  • Odpowiedz
ale o pracy za granicą to Wy chyba tylko wiecie z memów na stronie ze śmieszną pedofilią i opowieści p*laczków, którzy n------i sobie długów w kofikach i musieli wracać z obawy przed zemsta braci-husarzy xD

@proceduralne: To zapodaj jakieś ciekawe oferty
  • Odpowiedz