Wpis z mikrobloga

Taka sytuacja w Parku Szymańskiego w Warszawie. Zaradni i sprytni kierowcy przyjechali do parku wodnego na Moczydle. Oni gdzieś muszą zaparkować, po co ma się marnować tyle terenu? Na Moczydło można dojechać - autobusem, metrem, tramwajem, SKMką, rowerem, uberem. Taki Wasz obraz.
#polskiedrogi #patologiazmiasta #warszawa
sajnguri800 - Taka sytuacja w Parku Szymańskiego w Warszawie. Zaradni i sprytni kiero...

źródło: comment_1597485697wHGG5VAqOykdtzH5OcLzhs.jpg

Pobierz
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sajnguri800:

Na Moczydło można dojechać - autobusem, metrem, tramwajem, SKMką, rowerem, uberem. Taki Wasz obraz.

Ponoć koronawirus panuje i jest śmiertelny ( )

Ale to raczej wina zarządcy terenu, przy takich miejscach wypadałoby żeby był jakiś parking na więcej niż kilka samochodów. Nie zapominaj, że oprócz mieszkańców są również przyjezdni czy ludzie mieszkający na zadupiu z którego podróż zbiorkomem to duża strata czasu.
  • Odpowiedz
@sidhellfire za to twoj poziom wypowiedzi jest jak modelki na ig. Piszesz cos tam ale tylko aby pisać. Ty wracaj na taśmę do roboty, a ja mam wolna niedziele.
Jak bedziesz odkładał kase to może też uda się jakiegoś Fiata pande na kredyt kupic. Bedziesz mógł wtedy parkować na miejscach wyznaczonych.
  • Odpowiedz
@sidhellfire powiedziałem już zamilcz. Prujesz się i udajesz pseudointeligenta. Powiedziałem ci juz gdzie twoje miejsce. Nie pisz. Nie mam dla ciebie czasu. Nie będę ci tez opowiadał historii mojego życia, o tym co mam i na co mnie stać.

W okolicy basenów są 4 parki, a ciebie boli d--a, że na terenie zieleni należącym do Parku Moczydło parkują swoje auta odwiedzający. Gdzie maja parkować? Na Wola Parku?
  • Odpowiedz
@terraxxo: Tak i podjechać metrem. Albo na P+R, albo wzdłuż Prymasa. Wyżej jest kilka trafnych sugestii jakbyś raczył przeczytać wątek. Jest masa miejsca, ale jaśnie państwo muszą wjechać na trawnik, żeby mieć 10 metrów do bramy kąpieliska.

Brawo, prosisz, abym nie odpisywał a następnie zadajesz pytanie. GENIUSZ.

Nie będę ci tez opowiadał historii mojego życia

To opowiadaj dalej zmyśloną historię mojego, to jest równie żałosne co cała reszta twojego bytu.
  • Odpowiedz
@sidhellfire idz i policz miejsca parkingowe wzdłuż Prymasa, potem idz i policz jeszcze przy Górczewskiej i w okolicach Ciołka. Nie masz pojecia o czym piszesz. Jak dla mnie to jestes wiejskim trollem, który swój ból d--y próbuje rozładować na innych. Zdziwiony jestes, ze policja i sm nie reaguje? Nie reaguje kretynie bo to miejsce przeznaczone właśnie pod parking i nalezy do Parku Moczydło. Obudz sie, zacznij myśleć półgłówku.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@terraxxo: chcesz mi wmówić, że w okolicy nie ma miejsca dla klientów kąpieliska? W sensie ile na tym dzikim parkingu na trawniku, który zdewastowano do rangi klepiska znajduje się tyle aut, że w całej okolicy nie da się ich pomieścić? Przypomnij ile to konkretnie aut.
Pomijam taką oczywistość, że jak nie ma gdzie zaparkować to można po prostu się nie w--------ć. Dosłownie 2 minuty marszu obok jest linia Metra M2
  • Odpowiedz
@sidhellfire nie mieszkam na Woli. Bywam tam często ale nigdy bym nie chciał już tam mieszkać. Niestety obecnie to wielka warszawska sypialnia blisko centrum, wieczne korki, beton, hałas i pozostałości po patologii. Na Moczydło przyjeżdżają ludzie z całego miasta i okolic. W niedziele kiedy działa bazar oraz baseny w wymienionym rejonie po prostu nie ma gdzie zaparkować na wyznaczonych miejscach.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@terraxxo:
Aha więc tą samą logiką jak ci postawią lokal z tanim alko to masz się godzić na to, że wali szczochem i darcie ryja po zmroku?
Sam mówisz, że nie mieszkasz a do mnie się w pierwszej kolejności p---------ś, że nie jestem stąd. Żenujące.

Miejsce jest, tylko nie pod samym płotem. Właśnie pewnie dlatego tak ciebie to boli - bo znasz okolicę i tak parkujesz uważając się cwaniaka, a
  • Odpowiedz