Wpis z mikrobloga

@adrian260 Ale na c--j się pakuje w dziecko? Nie tylko stan materialny i czy mieszkanie nie jest za małe się liczy. Jak robisz sobie dzieciaka to rób go z gościem co przynajmniej te 18 lat będzie potrafił się zachowywać i wychować dziecko. Sam byłem wychowywany przez samotna matkę, tylko ona mnie nie podrzucała jakimś gachom z tindera czy kazała się im utrzymywac.
  • Odpowiedz
@adrian260: Znam dziewczynę z uczelni, która w wieku 25 lat ma roczne dziecko i jest wdową, gdyż jej mąż zginął w wypadku samochodowym (nie wiem nawet czy nie w trakcie ciąży). Ale wykopki i tak by stwierdziły że to jej wina i nie trzeba było się puszczać xD (kij, że dziecko po ślubie)
  • Odpowiedz
@elf_pszeniczny: temu ze nim nie byl wczesniej. Znam przypadek taki ze pam powazany prawnik mieszkali i mieli dziecko juz i podniósł na nia reke. Bo nie chcial zeby studiowała tylko zostala kura domowa. To bylo dla niej za duzo
  • Odpowiedz
@ever444: jak ktoś jest nieśmiały ale w związku to chyba w większości przypadków jest s--s? Nie widzę żadnych dysonansów w tym opisie. Imo chyba takie nieśmiałe i nieasertywne prędzej urodzą dziecko jak już zajdą a taka pewna siebie nowoczesna to skrobanka (co popieram) xd
  • Odpowiedz
@ever444: fajna taka, szkoda ze nie jest samotna, kobieta z dzieckiem nigdy nie jest samotna wiec nie wiadomo co robi na portalu dla samotnych, powinny byc dla takich specjalne portale.

no i co znaczy "wychowuje"? na co moze wychowac syna matka XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@miszczu90: przeciez facet mogl od niej zwiac

@arcxa: kobiety: doskonale wyczują anonimowe postowanie na forum o kupie, ale oleją wszystkie czerwone flagi u potencjalnego patopartnera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@adrian260
@MaciasP
A co ona wiedziała z kim się wiąże? Kurczę kobiety są podobno owiele bardziej rozwinięte emocjonalnie od facetów, potrafią "wyczuć" przegrywa na kilometr a nie potrafią wyczuć tyrana? Mężczyźni nie potrafią tak długo ukrywac swojego prawdziwego ja.
  • Odpowiedz
@ever444: Mnie najbardziej śmieszy, że te wszystkie dzieciaki wychowywane przez samotne matki mają tez ojców. No i gdzie ci ojcowie? Który się przyzna? Ja kiedyś po 5 latach znajomości z facetem (zerwaliśmy po paru miesiącach, ale się przyjaźniliśmy) dowiedziałam się, że ma już spore, podrośnięte dziecko. Nie zajmował się nim (wielki minus), ale płacił alimenty. A już widzę, jak facet na tinderze się przyznaje, że ma dziecko. "25 lat, Jarek,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@arcxa: no ale nawet jak od niej zwiał to też świadczy o jej wyborze partnera. Jednak zaszła z nim w ciążę w wieku 20 lat to chyba czuła się stabilnie.
  • Odpowiedz