Wpis z mikrobloga

@Ejdolf no tak, bo lepiej dla dziecka wychować się w patologi, gdzie ojciec bije matkę/dzieci, a alkohol leje się strumieniami. Niż w rodzinie dwóch dobrze usytuowanych gejów bez nałogów, gdzie ich miesięczny budżet wynosi 20tys.
  • Odpowiedz
no tak, bo lepiej dla dziecka wychować się w patologi, gdzie ojciec bije matkę/dzieci, a alkohol leje się strumieniami. Niż w rodzinie dwóch dobrze usytuowanych gejów bez nałogów, gdzie ich miesięczny budżet wynosi 20tys.

@jakacper: problem z tym jest w naszym plynacym mlekiem i miodem kraju taki, ze dziecko majace dwoch ojcow (dwie matki wydaje mi sie ze przeszly by z mniejszym echem), zostanie w szkole sprowadzone do parteru i
  • Odpowiedz
@rouli jeszcze byś się zdziwi jak wielu gejów jest bardzo dobrze ustawionych finansowo i jak wysokie stanowiska piastują. Nie każdy jest zmanierowaną ciotą, jak to przedstawiają w filmach i tv
  • Odpowiedz
  • 47
@Prawdziwy_Wizjoner A ja myślę że to twoja wina i tobie podobnych. Dacie z karynkami za jakiś czas najlepsze wzorce swoim dzieciom. #!$%@? was prawackie matoły zostawić samych sobie to byście zaraz znaleźli powód żeby ludzi za kolor oczu #!$%@?ć bo nie taki.
  • Odpowiedz
@Prawdziwy_Wizjoner no tak wiadomo, że każdy gej, tak samo jak ksiądz to pedofil i zboczenie. Pewnie cię zaskoczę, ale adopcje poprzedza długo proces. W tym są także rozmowy z psychologiem, które mają wykluczyć osoby, które mogą mieć takie skłonności.
  • Odpowiedz