Wpis z mikrobloga

Tomasz Włodarczyk znowu działa w necie? Zlinczowali chłopa za jakąś głupią, pijacką akcje. Dla mnie cała ta afera jest po prostu śmieszna. Jakaś kobieta coś sobie nagle przypomniała po paru latach i z wielkim przejęciem o tym opowiadziała... Afera po #!$%@?. Typowy pijacki syf.

Większy problem z Włodarczykiem jest taki, że to jest tak nudny dziennikarz, że gdyby nawet komentował zwycięstwo Polski w piłkarskich Mistrzostwach Świata, to pewnie usnąłbym na fazie grupowej. Nie wiem po co się go promuje. Nudziarz, ani głosu, ani charakteru, flaki z olejem.

Chyba trzeba dawać hasztagi #weszlo #kanalsportowy bo Stanowski zapowiadał, że go zatrudni.

#przegladsportowy #pilkanozna
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Conor_McGregor: może daje dobre newsy, oby. Ja Przeglądu nie czytałem i zawsze go kojarzę z jakiś programów telewizyjnych, a tam był strasznym nudziarzem. Ba, nawet gdy mówił coś ciekawego, to jego ton głosu usypiał. Niech się skupi na ciekawych newsach. To mu wychodzi, z tego co piszecie.
  • Odpowiedz
@Delo: zawsze wchodzil gleboko w dupe pzpnowi, bonkowi i calej reszcie ferajny - wiec jak dla mnie spoko, ze sie usunal z mediow, chociaz faktycznie ta aferka z laska rozdmuchana az do przesady
  • Odpowiedz
Zlinczowali chłopa za jakąś głupią, pijacką akcje

@Delo: Czyli skoro był pijany to nie jego wina? Gościu molestował podwładną... co z tego, że po alkoholu?
  • Odpowiedz
@Delo: Jeśli to co zrobił Włodar traktować jak molestowanie seksualnie, to niech pierwszy rzuci kamieniem który tak nie "molestował" żenada i tyle, a najbardziej smiesyz mnie tlumaczenia laski ze balam sie, nie wiedzialam co robic itp itp ale po 4 latach nabrałam odwagi, no #!$%@?
i jeszcze razem pracowali, nic miedzy nimi nie bylo widac zadnego urazu z tego co mowili ludzie, teraz sławne jest mee to i typiara popłyneła.
  • Odpowiedz