@Krasparov: przypomniało mi o sytuacji kiedy znajoma wzięła mnie z córka na jakiś event, córka 14 lat, ja 23. I nadal wpiela mnie na „zniżkę dla dzieci” razem z nia XD
@bylo_sobie_zycie: Ludzie wybierają byle kogo w demokratycznych wyborach właśnie dlatego bo nie czuja się odpowiedzialni. Odpowiedzialni ludzie nie głosowaliby na ludzi których nie znają. A to się właśnie dzieje w tym ustroju.
@Krasparov: To ja na jakimś koncercie. Na bramce mówią, że do 8 lat za darmo, a ja do matki celowo z udawanym smutkiem „aaa szkoda, ze ja mam 9”. Matka cała czerwona, wyciągała te 5 zł (!!) na mój bilet, jakby ją ograbili z całych oszczędności. Ogólnie takich akcji miałem sporo. Śmieszne, że 9 letni gówniak musiał wyplenić komunistyczne nasienie ze swoich rodziców.
@kezioezio Być może wtedy te gĺupie 5 złotych to była dla niech godzina roboty. No ale wykopek MONDRY OCZYTANY LEPSZY wyplenia komunistyczne nasienie swoich rodziców.
@Krasparov: Na fotelu pasażera gówniaki mogą jeździć od 10. roku życia. Mam takie wspomnienie z dzieciństwa, gdzie policja zatrzymuje mojego dziadka, ja na fotelu pasażera. Dziadek otwiera okno, nie zdążył podać dokumentów, a ja od razu: - ja mam osiem lat, ale dziadek kazał mi powiedzieć panu, że mam dziesięć!!!!!
To ja na jakimś koncercie. Na bramce mówią, że do 8 lat za darmo, a ja do matki celowo z udawanym smutkiem „aaa szkoda, ze ja mam 9”. Matka cała czerwona, wyciągała te 5 zł (!!) na mój bilet, jakby ją ograbili z całych oszczędności. Ogólnie takich akcji miałem sporo. Śmieszne, że 9 letni gówniak musiał wyplenić komunistyczne nasienie ze swoich rodziców.
Być może wtedy te gĺupie 5 złotych to była dla niech godzina roboty. No ale wykopek MONDRY OCZYTANY LEPSZY wyplenia komunistyczne nasienie swoich rodziców.
Pluje na takie ścierwo.
@Crosshairs: Sorry. ale to jest logika typu "piracę. bo nie stać mnie na grę". Jak się nie ma pieniędzy to się nie idzie. Serio, to nie takie trudne.
Marzy mi się społeczeństwo, w którym wszyscy dziecku kupią bilet, bo poczują się odpowiedzialni.
Ludzie wybierają byle kogo w demokratycznych wyborach właśnie dlatego bo nie czuja się odpowiedzialni. Odpowiedzialni ludzie nie głosowaliby na ludzi których nie znają. A to się właśnie dzieje w tym ustroju.
Pluje na takie ścierwo.
- ja mam osiem lat, ale dziadek kazał mi powiedzieć panu, że mam dziesięć!!!!!
@kezioezio:
Być debilem to jedno ale chwalić się
@Crosshairs: Sorry. ale to jest logika typu "piracę. bo nie stać mnie na grę". Jak się nie ma pieniędzy to się nie idzie. Serio, to nie takie trudne.
Ja też pluje na takie ścierwo złodziejskie i kombinatorskie.