Aktywne Wpisy
OVHcloud +149
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +32
@Ofeck - zapiekło pytanie?
@Ofeck: ale czemu stosujesz odpowiedzialność zbiorową? Czy JA obraziłem cię pierwszy? Czy ja ci coś pisałem co masz robić albo czego masz nie robić? Staram się już tego nie pisać (ale robiłem faktycznie tego typu rzeczy kiedyś), i jestem w 99% pewien, że wczoraj nic takiego w stosunku do ciebie nie napisałem. Czepiali się ciebie inni i próbowali wpłynąć na twoje zachowanie, ja
@Ofeck: no spoko, ale pamiętaj na przyszłość, żeby odpowiednio adresować takie teksty :-]
@Tomahawkkk: takie teksty mordko zatrzymaj dla urologa, gdy cie do niego stara wyśle z impotencją.