Aktywne Wpisy
OVHcloud +145
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +30
@Ofeck - zapiekło pytanie?
Lepiny to kradziez konceptu zestawu. Jakby robili swoje, to mialbym to w nosie, ale placac za Lego placi sie za projekt. I tak, seria Ideas to tez dziecko Lego. Placa tworcom zestawow, amatorom. Lepin - no raczej nie wysyla im kasy za sprzedawane swoje podroby ;) Dlatego m.in. mozna je kupic taniej, ale czy jest sie z czego cieszyc?
Kupowanie podrób to nie jest coś co należy pochwalać, ale już robienie wpisów bo ktoś kupił podróbkę to trochę przesada.
co to za frajda składać zestaw ukradziony przez lepin i wspierać złodziejstwo. To jak szczycić się Rolexem kupionym w turcji za 5 dolarów :v
@Ofeck: powiedz mi szczerze, gdzie ja tam z tobą walczyłem? Zapytałem czy oryginał, czy podróbka bo za oryginał bym dał plusa, za podróbkę nie. Nie oceniałem, nie wyzywałem, nie pisałem że jedno lepsze od drugiego
@Tomahawkkk: w sensie dał tylko #lego?
A skoro nie ma już łatwego dostępu do dużej ilości tych wycofanych zestawów, to cena
@damw: dziękuję za tę odpowiedź. rozumiem prawa ekonomii i bardzo je szanuję. właśnie w związku z nimi cały zestaw jaki wrzucił @Ofeck dziś zamówiłem na Ali. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zawołam Cię, gdy złożę, bo to mój pierwszy od miliona lat. gdy go zobaczyłem - praktycznie się zakochałem. ¯\_(ツ)_/¯
to jest niesamowite jak ludzie lubią się chwalić swoim n-----------m xd
@Ofeck: pełna kulturka widzę mireczku. Jak ktoś tylko myśli inaczej niż ty, to zaczynasz wyzywać i obrażać. Bardzo ładnie cię rodzice wychowali: na chama, prostaka i złodzieja (który próbuje swoje zachowanie tłumaczyć w jakiś idiotyczny sposób) xD