Aktywne Wpisy
Natalia-_- +169
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +703
#rower
Mi też tamtym roku skradli i nic się nie znalazło
Plusa dla zasięgu dam.
Komentarz usunięty przez autora
@detsykebarn: A ulock? Chyba, że ulock luzem wisiał :D Jakiej marki był u lock?
Pewnie, że nie powinien, ale jak bym żył takim przeświadczeniem to już bym dawno roweru nie miał.
Nie no jasne, że mogłem.lepiej zabezpieczyć albo wstawić do mieszkania. Wcale się tutaj nie żale że ukradli, tylko wrzucam bo może ktoś coś jakimś cudem zobaczy choć pewnie nie.
No to cóż. Wiele razy ja i wielu innych ostrzegało, że linka to w zasadzie jakbyś nie miał zabezpieczania. Współczuje straty, ale było to niestety do przewidzenia.
Widocznie był jeden złodziej i nie miał jak dwóch zabrać :P
@chosenon3: Przypięty do ogrodzenia siłowni na świeżym powietrzu
Pisząc 'takie coś' nie chodziło mu chyba o to, że rower jest tani.