Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +38
Ożeniłem się z rozsądku bo była całkiem normalna na tle poprzednich nastu bab z którymi się spotykałem, nie było w tym uczucia (zresztą z żadną nie miałem). Zbliżał się już czas na wybór między dzieckiem z normalną baba albo szukaniem w nieskończoność tego czegoś i później bycie starcem wychowującym dziecko.
Dziecko ma już kilka lat, zaczyna powoli być rozumne, a w nowym biurze poznałem w końcu chyba tą jedyną. Jest młodsza o
Dziecko ma już kilka lat, zaczyna powoli być rozumne, a w nowym biurze poznałem w końcu chyba tą jedyną. Jest młodsza o
antarhei +8
#motoryzacja #samochody wsiadam rano do auta, długi weekend, trasa i takie coś... Co robić? Da się to w jakimś zakładzie chociaż załatać, aby kontrola na granicy nie zatrzymała?
#neuropa #bekazprawakow #bekazkuca
@Kempes: I po co kłamiesz !? Im się marzy BIAŁA Konserwatywna Arabia Saudyjska( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest to monarchia konstytucyjna. Ten kraj ma demokrację. Monarchią konstytucyjną jest chociażby Hiszpania czy Wielka Brytania.
" W Liechtensteinie można zawierać związki osób tej samej płci. W grudniu 2009 roku minister sprawiedliwości Aurelia Frick zapowiedziała, że rząd przygotuje projekt ustawy o rejestrowanych związkach partnerskich. W kwietniu 2010 roku rząd zaprezentował wstępny projekt i poddał go pod konsultacje społeczne, które zakończyły się 16 lipca 2010 roku.
W marcu 2011 odbyło się w Liechtensteinie referendum w którym 68,8 proc.
@Ordo_Publius: Słyszałeś o koncepcie sarkazmu ?
@Ordo_Publius: To są monarchie marionetkowe, bo nie maja nic do gadania, no przynajmniej w praktyce. W Lichtenstein książe ma prawo absolutnego weta i może odwoływać rząd.
Utożsamianie wolności z demokracją to skrajny debilizm. I gdzie masz tą wolnosć w tych demokracjach? W większości nawet tak prostej wolności nie masz jak możliwość jechania bez pasów, a co dopiero o poważnych rzeczach mówić. Możliwość
@szaloneneutrino: Tym definiujemy wolność, czy łatwiej się zabić w razie wypadku.
czego nie rozumiesz
@suluf: Czyli rozumiem kolejny idiota, który nie wie co to jest wolność?