Aktywne Wpisy
GabrielOcello +477
Rozumiecie w ogóle bekę, że pomimo tak dużego sprzeciwu społeczeństwa pachoły z rządu dalej kminią jak tą j----ą ustawę przepchnąć dalej, bo im tak pan deweloper powie? To jest taka abstrakcja, że nie mogę xD ja wiem, że myślenie o rządzie, który działa w służbie obywateli to jakaś utopia, ale to jest już srogie mafijne działania i łapówkarstwo, a oni się nawet z tym nie kryją. Jak se myśle kogo mamy w
mickpl +741
Jak te patałachy serio przegłosują 0% które zrujnuje życie dziesiątkom tysięcy młodych ludzi, którzy stali w nocnych kolejkach i wepchnęli ich o margines błędu na sejmową większość - to powinni przez tych samych ludzi zostać wywiezieni na taczkach.
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
mam dosc chodzenia z telefonem przyklejonym tasma do powerbanka bo kazda nieoryginalna ladowarka przestaje ladowac po gora kilku dniach
i nie, nie jestem foliarzem, poczytajcie o tym w googlu jaki apple ma monopol na zydowskie kabelki xD
Jak możesz poczekać dłużej to obczaj sklep Anker na Aliexpress.
Generalnie robią kabelki lepszej jakości niż te oryginalne.
Są dostępne w polskich sklepach, ale za granicą będzie taniej ;) jakościowo trudno znaleźć coś lepszego
Polecam, bo sam korzystam już kilka lat. iphony się zmieniają, ale ładowarka, ładowarka samochodowa i kable ciągle te same.
Zerknij sam, poczytaj też opinie na Amazon.com. W USA te akcesoria są bardzo popularne.
@Dogecoin: to kup k---a kabel z certyfikatem MFI a nie chińskie g---o za 1$ to będzie działać