Aktywne Wpisy
Britney16 +4
Myślicie, że bardzo szczupła kobieta może być kobieca czy raczej jej sylwetka będzie chłopięcą i mało seksowna. #tinder #randkujzwykopem #wychodzimyzprzegrywu #przegryw #logikarozowychpaskow #redpill #blackpill #bodystocking
KwasneJablko +9
Smacznego mi
#bekazkatoli #koronawirus
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@wacetob: Widziałam tych dzbanów!
@edix10 Mirabelki, polny rdest! Z dala słychać RKS xD
Proszę poczytaj sobie wytyczne poszczególnych Kurii odnośnie pielgrzymek pieszych w tym roku i pooglądaj relacje z nich. To zobaczysz o czym mówię. Następnym razem rób zdjęcia i zgłaszaj do sanepidu, a nie żal się na portalu z śmiesznymi obrazkami. Z tego co wiem to pod sklepem można bez maseczki stać. Proszę nie zdziw się jak
@wacetob: Tylko dziś, w dwóch wątkach zelżono mnie 4x przy użyciu wulgaryzmów. Owszem i zrobię tak, tylko niestety policja i sanepid bardzo słabo na takie zgromadzenia reagują. Nie powiedziałam nigdzie, że popieram takie gromadzenie się, niezależnie od miejsca. Jeśli te dzbany przywloką ze sobą koronawirusa, a więcej niż pewne, że to zrobią, to z pewnością znów
@xandra: uwielbiam pielgrzymki, kupe lat mieszkalem przy glownej drodze pielgrzymowej w okolicy i od tego #!$%@? mózg sie wyplaszczal. (╯︵╰,)