Wpis z mikrobloga

W czerwcu 2020 doktor Anna Martynowska skrytykowała w mediach koronawirusową PSYCHOZĘ i ujawniła, do jakich patologii w służbie zdrowia doprowadziła ta rzekoma pandemia. Ostatnio Okręgowy Sąd lekarski we Wrocławiu ukarał ją tymczasowym zawieszeniem prawa wykonywania zawodu do 24 stycznia 2021.
W uzasadnieniu napisano, że lekarka „popełniła ciężkie wykroczenie i promuje antyzdrowotne praktyki ".
Tak się niszczy ludzi za swoje zdanie na temat plandemii.

#polska #koronawirus #covid19 #lekarz #chlewobsranygownem
wojna - W czerwcu 2020 doktor Anna Martynowska skrytykowała w mediach koronawirusową ...

źródło: comment_159682376998wSi3cfRJhhJnaFc3a0cB.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@karygodnykartofel: Ja przez 3 miesiące miem powikłania że strony układu moczowego bo pierwszy atak kolki nerkowej lekarz zignorował a drugi już ścioł mnie z nóg bo nigdy wcześniej nic takiego nie miałem. Lizyna + witamina C + kieszonki stawiają na nogi w 2 dni ale wyleczenie do końca było trudniejsze i czasochłonne.
  • Odpowiedz
@ArtyQ: obejrzałem ten filmik i nigdzie nie pada dowód na to, PCR nie nadaje się do diagnostyki chorób wirusowych. Powiem więcej, nie pojawia się nawet dowód na to, że Kary Mullis tak twierdził. Jedynie w 33 minucie pada stwierdzenie, że "pozytywny test pcr nie zawsze potwierdza infekcję" co nikogo nie dziwi i nikt temu nie zaprzecza. Żaden test w medycynie nie ma 100% czułości i swoistości i nikt nie próbuje
  • Odpowiedz
@ArtyQ: dzięki za link, ten film też obejrzałem. Pierwsze twierdzenie z filmu: wykrycie sekwencji RNA nie oznacza obecności tego wirusa. Jaką informację znajdziemy w dokumencie na który powołuje się prowadzący?

Positive results are indicative of active infection with 2019-nCoV but do not rule out bacterial infection or co-infection with other viruses.

Więc wynik pozytywny wskazuje aktywną infekcję koronawirusem, jednak nie wyklucza obecności dodatkowo innych wirusów albo bakterii. Co wiąże się z
  • Odpowiedz
Ok widzę, że jesteś zaznajomiony z tematyką dużo bardziej ode mnie, a ja powtarzam zasłyszane tezy i nie mam w zwyczaju powtarzania wszystkiego, lecz spotkałem się z tym w kilku miejscach, ale widzę że twoja interpretacja jest bardziej przekonująca więc dziękuję za solidne wytłumaczenie tematu( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz