Aktywne Wpisy
Cycasrevoluta +14
Będzie długi #zalpost
Jesteśmy z niebieskim razem od ponad 8 lat. Mamy dziecko ale sytuacja nie wygląda kolorowo.
Zacznę od tego że wszystko zaczęło się psuć jak tylko zaszłam w ciążę. Dziecko było planowane i ja bardzo je chciałam mieć i w tej kwestii wszystko jest super. Młody jest świetny ale jest mi go zwyczajnie szkoda że ma takiego ojca.
W ciąży uciekał z domu do garażu bo przeszkadzał mu mój brzuch, miałam wrażenie że go brzydzi i nie chciał go nawet dotykać. Po porodzie wszystko było tylko gorzej, miałam wrażenie że on chciał żebyśmy wrócili do domu z dzieckiem i wszystko zostało po staremu, jego nawyki i podział obowiązków.
U nas od początku wszystko było na pół, rachunki na pół, obowiązki na pół i ok o ile jak nie było dziecka to było to powiedzmy sprawiedliwe o tyle dzieckiem zajmuję się od początku głównie ja. Dosłownie muszę się prosić by zabrał dziecko na spacer na 2 h bym mogła choćby posprzątać i ugotować obiad w spokoju. Od samego początku a w sumie to już w ciąży śpi osobno w innym pokoju z zatyczkami w uszach. Ja zajmuję się dzieckiem cała noc i rano a on sobie śpi do 11 bo uwaga nie pracuje. Tak i nie chodzi tu o kasę bo tą ma i ja go nie utrzymuje, wszystko jest na pół za wyjątkiem dziecka bo na dziecko to tylko ja wydaję i to ja wszystko od początku czytam, dowiaduję się i ogarniam co i jak.
On nie pracuje praktycznie od początku jak się znamy, na początku popracował chwilę, chyba żeby nie wyjść na lenia. Natomiast później zawsze szukał wymówek a to zima, a to lato a to coś. I tak sobie leży i bimba 7 lat powiedzmy.
Jesteśmy z niebieskim razem od ponad 8 lat. Mamy dziecko ale sytuacja nie wygląda kolorowo.
Zacznę od tego że wszystko zaczęło się psuć jak tylko zaszłam w ciążę. Dziecko było planowane i ja bardzo je chciałam mieć i w tej kwestii wszystko jest super. Młody jest świetny ale jest mi go zwyczajnie szkoda że ma takiego ojca.
W ciąży uciekał z domu do garażu bo przeszkadzał mu mój brzuch, miałam wrażenie że go brzydzi i nie chciał go nawet dotykać. Po porodzie wszystko było tylko gorzej, miałam wrażenie że on chciał żebyśmy wrócili do domu z dzieckiem i wszystko zostało po staremu, jego nawyki i podział obowiązków.
U nas od początku wszystko było na pół, rachunki na pół, obowiązki na pół i ok o ile jak nie było dziecka to było to powiedzmy sprawiedliwe o tyle dzieckiem zajmuję się od początku głównie ja. Dosłownie muszę się prosić by zabrał dziecko na spacer na 2 h bym mogła choćby posprzątać i ugotować obiad w spokoju. Od samego początku a w sumie to już w ciąży śpi osobno w innym pokoju z zatyczkami w uszach. Ja zajmuję się dzieckiem cała noc i rano a on sobie śpi do 11 bo uwaga nie pracuje. Tak i nie chodzi tu o kasę bo tą ma i ja go nie utrzymuje, wszystko jest na pół za wyjątkiem dziecka bo na dziecko to tylko ja wydaję i to ja wszystko od początku czytam, dowiaduję się i ogarniam co i jak.
On nie pracuje praktycznie od początku jak się znamy, na początku popracował chwilę, chyba żeby nie wyjść na lenia. Natomiast później zawsze szukał wymówek a to zima, a to lato a to coś. I tak sobie leży i bimba 7 lat powiedzmy.
spieshy +894
ktoś mi wytłumaczy dlaczego mimo SPRZECIWU znacznej części społeczeństwa, KTOŚ nadal debatuje nad wprowadzeniem kredytu 0%? to jest #!$%@? jakiś absurd
#nieruchomosci #policja
#nieruchomosci #policja

Wersja PLATINUM w benchmarkach wypada lepiej od naszego bestsellera czyli wersji GOLD.
W AnTuTu V8.3.7 GOLD TB-G01 otrzymał 68973 punkty, natomiast PLATINUM TB-P02 76072
Co to cudo potrafi?
Smart TV Box Platinum SAVIO pozwala na zmianę posiadanego telewizora w multimedialne centrum rozrywki. Odtwarzacz umożliwia dostęp do filmów, Internetu oraz muzyki, poradzi sobie również doskonale z uruchomieniem gier i aplikacji dostępnych w sklepie Google Play, a także posłuży do innych rozwiązań.
Urządzenie wspiera stabilny system Android 9.0 Pie, zostało również wyposażone w 4GB pamięci RAM, 32 GB pamięci ROM, Bluetooth w wersji 4.2, dwuzakresowe WiFi oraz wydajny procesor Amlogic S905X3 quad core ARM® Cortex™ A55 CPU wspierany chipsetem graficznym GPU G31.
Obsługuje: TVN Player, TVP VOD, HBO GO, IPLA, NC+GO, Cyfrowy Polsat GO, Netflix, YouTube, Chrome, Facebook oraz wiele innych aplikacji dostępnych w sklepie Google Play – lista dostępnych aplikacji może ulec zmianie w przypadku aktualizacji wprowadzonych przez twórców tych aplikacji*.
*Do niektórych aplikacji rekomendujemy użycie klawiatury bezprzewodowej np. KW-03 dołączony pilot może nie obsłużyć ich poprawnie. Przy zastosowaniu wtyczki KODI Netflix działa na tym boxie w rozdzielczości 720p.
Zasady:
1. Zaplusuj ten post
2. Wyniki w poniedziałek - wygrywa jedna osoba
3. Zielonki mogą brać udział, ale tylko te co mają konto założone przed 1.08
4. Osoba która wygra musi mieć w sumie co najmniej 400 różnych akcji na Wykopie/Mikroblogu
Pozdrawiamy Zespół #savio - www.savio.net.pl
Nasze produkty na CENEO.PL:
- TV BOX SILVER - https://www.ceneo.pl/94287868
- TV BOX GOLD - https://www.ceneo.pl/81732153
- Produkty Savio na ceneo są dostępne tutaj https://www.ceneo.pl/Sprzet_RTV;szukaj-savio
- Sekcja dla graczy i użytkowników #pcmasterrace https://www.ceneo.pl/Komputery;szukaj-savio
#rozdajo
źródło: comment_1596802015oIAUg8L1LZsQfy3zUfcSM1.jpg
PobierzMusisz poszukać :)
źródło: comment_1596803700dgaBpMmrIUQX5fMjrc6O1m.jpg
PobierzEdit - takie cudo ogarnie mi netflixa, telewizje, przeglądarke i da sie podłaczyc do rzutnika?