Wpis z mikrobloga

Z penetracji tego otworu musiałem niestety zrezygnować ze względu na mój rozmiar.

Trasa ekstremalna w Jaskini Niedźwiedziej w Sudetach odwiedzana jest tylko przez 100 osób rocznie podczas gdy na zwykłą turystyczną trasę wchodzi aż 350 osób dziennie. Jeżeli jesteście ciekawi dlaczego tak jest to zapraszam do mojego znaleziska:
https://www.wykop.pl/link/5639647/najbardziej-klaustrofobiczna-trasa-turystyczna-w-polsce-jaskinia-niedzwiedzia-1/
Ostrzegam jednak osoby z #klaustrofobia ( ͡º ͜ʖ͡º)
#penetrujedziury #ciekawostki #podrozujzwykopem #podroze
  • 77
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@decentralizacja: jeśli chodzi ci o tego gościa który zginął przez zaklinowanie to wrzucone przez ciebie zdjęcie wystających nóg (albo bardzo podobne do tego które wrzuciłeś) nie jest wcale stamtąd. Pochodzi z reddit i gość którego są to nogi sam je wrzucił żeby pochwalić się w jak ciasnym miejscu był.
@KawiakJones: Jedna z moich największych fobii, w sumie jedyna. Ja bym stojąc obok się zesrał.

@Pshemeck: Czy to ma nazwę? Mam koszmary, że się zaklinowuję w piwnicy. Robię różne #!$%@? rzeczy. Dają przyjemną adrenalinę, ale jak patrzę na przeciskanie się przez szczeliny chce mi się rzygać
@KawiakJones: Jak byłem nastolatkiem to właśnie zabrali nas do takiej cholery. Kask mi się nie mieścił, stopy i barki. Kombinowania było tyle, że koniec.

Najlepsze, że mam klaustrofobię, więc #!$%@? tam prawie zawału dostałem, ale nie mogłem wyjść na #!$%@?ę, więc zebrałem całą moc kosmosu, żeby nie było po mnie widać XD