Wpis z mikrobloga

Uwaga uwaga, szczyt popisowy łódzkiej gastronomii, Bałucki Burger, chałka z dżemem, 16 zł xD te dzbanice z jemy w Łodzi organizują festiwal śniadań, czyli jak wypchnąć produkty które się nie sprzedają. Cóż za żenada. Swoją drogą polecam śniadania w Montagu i Caffe przy ulicy. Jest pysznie. #lodz
Pobierz
źródło: comment_1596730973Vo2Z6AOdDuH4c2otKzhT0c.jpg
  • 12
Swoją drogą polecam śniadania w Montagu i Caffe przy ulicy. Jest pysznie

@mirkobiniu: ...i jest równie drogo, co w Bałuckim Burgerze. Poniżej przykładowe menu Caffe Przy Ulicy Srd, ceny są podobne w wielu snkadaniowniach. Spójrz na ceny zwykłych tostów z serem albo szynką. 9zl za dwie sztuki? Przecież to wychodzi tyle z dwóch kawałków chleba tostowego i jednego plasterka szynki. Koszt to może złotówka z hakiem.

Jak już mowimy o cenach,
Pobierz
źródło: comment_1596733125lTimUxt15UX8kG4R5b6hAI.jpg
@blunch no no, te typiary już dawno rozgryzlem. Też z takim innym łódzkim kucharzem. One mają strasznie #!$%@? ego w kosmos i każda próba odrębnego zdania jest traktowana jak hejterstwo
@simsakPL szczerze mówiac chodziłem do caffe na Łagiewnickiej to brałem śniadanie baluckie czy berlińskie, już nie pamiętam, i płaciłem 12 zł. Dostawałem koszyk chleba, dwie frankfurterki, jajo sadzone, twarożek i sałatkę. I jeszcze jeden tapas byl. I się tym nawpierdzielalem
@mirkobiniu: sniadaniownie są fajne, ale wtedy kiedy można załapać się na jakaś fajna promocję (typu drugie śniadanie za 1zl albo kawa/sok do każdego zestawu), inaczej traktuje takie miejsca jak zwykly lokal gastronomiczny w centrum ¯\_(ツ)_/¯
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@blunch no no, te typiary już dawno rozgryzlem. Też z takim innym łódzkim kucharzem. One mają strasznie #!$%@? ego w kosmos i każda próba odrębnego zdania jest traktowana jak hejterstwo

@mirkobiniu:
Podobno moi sąsiedzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) przekażę uwagi ;)