Aktywne Wpisy
Bunch +336
WielkiNos +202
Wiedzieliście, że jak powiecie arabowi, że nieźle mówi po polsku to jesteście mikroagresorem rasowym?
#arabowie #rasizm #jezykpolski #bekazlewactwa
#arabowie #rasizm #jezykpolski #bekazlewactwa
Spodoba się - to w przyszłości kupię lepszą maszynę. Nie spodoba się - stracę 2x mniej hajsu.
Co myślicie?
@carryON_: ja bym tak zrobił, ew. używkę tego modelu.
Przynajmniej ci nie będzie szkoda kasy, gdy znudzi ci się jazda na rowerze.
Choć jak to mówią chytry dwa razy traci - pojawia znów się kwestia czy nie lepiej od razu jednorazowo dupnąć hajsem na stół i mieć spokój ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy w takim Tribanie jest szansa w przyszłości
@carryON_: na to pytanie musisz sobie sam odpowiedzieć.
@carryON_: wszystko się da, ale niekoniecznie ma sens zbytnie ulepszanie tej ramy.
jak ci sie znudzi triban to sprzedasz z małą stratą i jeszcze wyjdziesz na tym a takiego 100 to komu używke? bezdomnemu - nawet klamkomanetek nie ma
no i sora zamiast 105, dla amatora to żadna zauważalna różnica
@carryON_: to jest nieopłacalne
Szersze niż 28?
Ja ciągle szukam swojego roweru szosowego (aktualnie mam pożyczony), budżet rósł z 1500 do 3500 i wiem, że biorę używkę. Na jesieni będę coś kupował/szukał. Może się uda wyrwać coś fajnego z 2019 roku.
Właśnie mi też tak ciągle target cenowy ciągle rośnie. Bo niby warto 100 dołożyć, ale tak się składa po 200/300 zł i już wylądowałem na 2800 właśnie za RC500 :D
Triban się porysuje, no trudno, jeszcze mniej prawdopodobne ze go ktoś ukradnie. Przerzutka z tylu umarła, no trudno, nowa kosztuje
Kolejna rzecz - trzymacz łańcucha przestał trzymać xD. Wymieniłem śrubę, nakrętkę i jest ok. Stara nakrętka przebiła się przez plastik na drugą stronę, bo co raz to musiałem dokręcać i bałem
Jak mi się spodoba to pewnie jeszcze przed przyszłym sezonem kupię coś za większy hajs i git:P
pedały SPD montowałeś czy jeździsz na klasycznych?