Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Jeżeli dziś przeżyję ciągłe czepianie się szefa i frustrację to będzie cud...( ͡° ʖ̯ ͡°)

Jak wytrzymać okres wypowiedzenia (został tylko ten miesiąc) kiedy robią cie w #!$%@? sieją ferment, drą japę co chwilę ale nie widzą ze na wypowiedzeniu robisz na dwóch/trzech stanowiskach... I ciężko ogarnąć to naraz..
#januszex #gownowpis #zalesie
  • 24
  • Odpowiedz
@dat_BOI420: l4 jak nic się należy:d zresztą teraz dają za byle głupotę. Sam siedzę do końca tygodnia, choć nie chciałem (przewlekły kaszel 3tydzien, nic poza tym-chcialem tylko jakiś mocniejszy lek niż strepsils)
  • Odpowiedz
@dat_BOI420 możesz ich oskarżyć o mobbing, ale to długa droga i pewnie przegrasz, więc jeśli chcesz być fair i nie chcesz iść na L4, to zaciśnij zęby i przeżyj ten ostatni miesiąc
  • Odpowiedz
@dat_BOI420: Eh, muszę to zrobić. Ten januszex mnie dobija. Obiecują podwyżkę od 5 lat i nic. Przychodzę dzisiaj z wypowiedzeniem umowy. Zobaczymy co szef na to powie. Jestem aktualnie jedyną osobą na dziale która bez niczyjej pomocy da sobie radę, bo reszta to nowe osoby. Miałem je uczyć, ale wali mnie to. Obieram od razu cały mój urlop i wypadam z tego gówna zwanym firmą. Po 16 opiszę wam co i
  • Odpowiedz
  • 0
@nadkomisarzmagister: ja nie wyobrażałem sobie zapiepszac i być gnojonym... Do tego przełożony to seksista bo kobiety w drukarni nie zatrudni.. Nawet dziewczyny które szyją zostały zmuszone do założenia własnej DG

urlop może Ci odmówić jeżeli zaszkodzi to znacząco płynności firmy... Więc uwazaj, trzymaj się tam
  • Odpowiedz
  • 0
@karolinana mobbing jest teraz bardzo modny i jak ma się dowody w postaci zaświadczenia lekarskiego, że się leczyło na głowę brzydko mówiąc to sprawa wygrana ( ͡° ͜ʖ ͡°). @dat_BOI420 idź na l4, jeśli robią Ci pod górkę, z prostakami trzeba krótko, na koniec #!$%@? do Pipu
  • Odpowiedz
  • 1
@karolinana: myślałem nad PIPem bo jest tu dużo niedociągnięć.. Ale ta okolica jest mała stosunkowo i mogą to wykorzystać na moją niekorzyść wystawiając świadectwo...
  • Odpowiedz
  • 0
@qmato: z tym L4 to tak jak wyżej napisałem.. Zrobił mnie w #!$%@?.. Nie dość że musze mu "oddać " 800 zł... To jak wróciłem po L4 miałem tyle zleceń na krótki termin że musiałem pracować od 4:10 do #!$%@? 19 żeby ogarnąć to wszystko... A zastępstwa tutaj nie mam...
  • Odpowiedz
  • 0
@qmato: dużo ogarnialem jeżeli idzie o prawo pracy...

Szkoda że pierwsza praca zaraz po szkole skutecznie próbuje obrzydzic mi kierunek i wgl całą polską działalność gospodarczą..

Az się odechciewa...
  • Odpowiedz
  • 0
@Czarny_Klakier: muszę "oddać "mu 800 zł miał mnie zastąpić na projektach a jak wróciłem po L4 to musiałem dymać od 4:10 do 19 cały tydzień by ten syf ogarnąć

A to nie były zlecenia po 10 20 metrów

Tylko nabilem coś około 1000mb samego papieru do leżaków
  • Odpowiedz
@dat_BOI420: o #!$%@?, dajesz się dymac, to będziesz dymany. Weź Ty sobie przeczytaj w kodeksie pracy ile możesz h robić w ciągu dnia na umowie o pracę. Dziwię się takim jak Ty, sam mam gownorobote, jestem z małej miejscowości ale się nie #!$%@?ę i wale z grubej rury w januszexow jak próbują lecieć ze mną w #!$%@?.
  • Odpowiedz