@kozaqwawa: z doświadczenia - albo rano, albo w ciągu dnia właśnie, zanim ludziska nie powracają z pracy etc. tylko samemu wtedy trzeba mieć czas na grę...
@system_shock: no ja w ciągu dnia w wakacje nie mogłem grać ostatnio bo mam wrażenie ze grałem z dziećmi.... za to tak 00-02 w nocy grało się najlepiej ale utknąłem na 10 i mam w dupie te rankedy aktualnie, nie mam nerwów...
@system_shock @Budo @kozaqwawa wróciłem do gry po 6 mies przerwy... grałem od wczesnej bety potem NESI, LOBUZ, QTAZ (odziwo moja nazwa klanu została wybrana jednomyślnie) ( ͡°͜ʖ͡°) to co zrobili z tą grą & jak r-------i balans powinno podlegać pod paragraf (╯°□°)╯︵┻━┻
@Budo: mogli mieć dojną krowę, ale woleli j---ć bezczelnie graczy na kasę ლ(ಠ_ಠლ) 95% moich znajomych rzuciło to g---o :) pomijam już z-----y balans a raczej jego brak... wincyj radarów, olewanie społeczności, ruskie op bb, halandy, smalandy & inne chuje muje, dzikie węże :D oraz bonusy/flagi itp za byle g---o na ru serwarze ;)
@ProElo: ruskie BB są zbudowane ze stalinium a ich pociski napędza gniew klasy robotniczej.... do tego mają pancerz z ideologii wiec wszystko rykoszet albo bez przebicia
@ProElo: ja bym powiedział - zbyt szybki grind nowych graczy do T10 (za dużo bonusów, które również można kupić w sklepie) oraz obecny stan lotniskowców (w tej kolejności). Wokół wszystkiego innego można spokojnie grać.
#worldofwarships #wows #mirkowows
ps: grałem w przedziale 16/23 :)