Aktywne Wpisy

konik_polanowy +948
źródło: GbXqXs0W4AAjxX7
Pobierz
hacerking +95
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć

W praktyce wyszło na to, że moje testy jakby startują ale nie odpala się przeglądarka przeco testy stają zaraz na początku.
Pytanie czy jest jakiś prostyt sposób na podpięcie tych testów do Jenkinsa czy jest z tym nieco więcej pracy? Jak to ugryźć?
#python #testowanieoprogramowania #jenkins #automatyzacja
Chromedriver na maszynie musi być. Poczytaj co leci w logach.
żeby nie trzeba było Xvfb konfigurować
A więc testy sie wykonują, tylko że gdzieś pod spodem.
Teraz pytanie dlaczego tak się dzieje..
U siebie lokalnie nie mam problemu by tak odpalić jenkinsa, natomiast docelowo raczej takiej możliwości nie będzie...