Aktywne Wpisy
affairz +135
#nieruchomosci zwykły normalny zdrowy rynek na którym ktoś kupując mieszkanie poniżej 50m2 w Łodzi oddaje ponad 100 tysięcy złotych Panu Flipperowi (niestety nie ujawnili czy równe 100k czy może np. 300k)
I te kur## Tomczaki i inne Jemniomy chcą, żeby ten stan rzeczy trwał dalej
PATOLOGIA
I te kur## Tomczaki i inne Jemniomy chcą, żeby ten stan rzeczy trwał dalej
PATOLOGIA
mickpl +122
Z żadnego newsa tak dzisiaj nie skisłem jak z tego, że Lokum, czyli jeden z tych dewów chwalących się wywalonymi w kosmos marżami, sprzedał w trzecim kwartale siedem lokali podczas gdy w analogicznym okresie zeszłego roku (na beczce 2%) sprzedali ich prawie 200 XD
0% potrzebne na już, chodzi o rodziny.
#nieruchomosci
0% potrzebne na już, chodzi o rodziny.
#nieruchomosci
LOUIS VUITTON ORAGE
Jest to świetny zapach na cieplejsze dni, ale daleko mu do typowego letniaka, mamy tutaj Bergamotkę, Irysa i Paczulę. Orage oznacza burzę i całkiem trafnie określa to kierunek zapachu. Uwielbiam. Włochy w butelce :)
Louis Vuitton Orage - 7,30zł/ml
Do odlania około 50ml.
Parfumo.net
Fragrantica.com
Minimum 5ml.
Szkło: 3 zł
Mam szkiełka: 5 ml, 10 ml, 30 ml - ilość szkieł ograniczona, ale powinno starczyć - będę domawiał w razie potrzeby.
Metoda odlewania to strzykawka + wężyk. Będą także ładne etykietki :) Flakon zostaje u mnie.
W spoilerze ukrywam to co zostało mi w dekantach i do odlania z własnych flakonów.
Dekanty
Mililitry z własnych flakonów
Flakony i próbki
Szkło: 3 zł
Mam szkiełka: 5 ml, 10 ml, 30 ml - szkieł powinno mi wystarczyć - będę domawiał w razie potrzeby.
Koszty wysyłki
Paczkomat: 14zł
Kurier inpost: 16zł
#rozbiorka #perfumy
Komentarz usunięty przez autora