Wpis z mikrobloga

@Rafalek-Pedalek: Ano, jestem dziewicą, ale nie z powodów religijnych. Bardziej z powodu moich rodziców i tego, że "mam się uczyć, a nie zajmować chłopakami". Do tego, niektórzy nazywali też mnie "wiedźmą" w szkole. W sumie się przyzwyczaiłam do tego, jakoś mi teraz nie zależy, ale no, po 30-tce to różnie może być. S--s mnie też brzydzi z tego powodu, że boję się chorób wenerycznych i niechcianej ciąży. Możliwe, że to
  • Odpowiedz
@blablaelotrzydwazero: Każdy normalny człowiek ma to w dupie. Jeżeli nie chce się r----ć i woli żyć w celibacie to jej osobisty wybór. Sam nie trawie katoli, a jeszcze bardziej pseudokatoli ( czyt. wiekszosc społeczeństwa) ale nie widzę powodu, żeby cisnąć bekę z tego, że z jakiegoś powodu nie chce się r----ć.
  • Odpowiedz
@blablaelotrzydwazero: To niech tak robi, byle tylko w swoim gronie i u ludzi którzy z własnej woli do tego grona dołączyli.
Wiem, że w rzeczywistości kościół pcha się tam gdzie nie powinien i narzuca swoją "prawdziwa normalność" i też tego nie trawie ale w sumie nie tylko kościół tak robi. Ja wyznaje zasadę "żyj jak chcesz ale też daj żyć innym jak chcą". Niestety żyjemy w takich czasach, że jeden
  • Odpowiedz
@blablaelotrzydwazero BTW dlaczego tagujesz damski przegryw? Sama napisałaś że Twoje dziewictwo nie wynika z tego że mimo że chcesz je stracić to nie masz z kim, tylko że rodzice ci bronią (co trochę jest dziwne skoro masz 20 lat xd) A więc na pewno miałaś adoratorów
  • Odpowiedz