Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
#deweloperka #wroclaw #nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #taniejniebedzie

Gwiaździsta, Wrocław, koło SkyTower, Centrum Południowe etap III. Uprzedzam pytania, to są mieszkanie na parterze a nie na samej górze, wcale nie najlepsze strony świata jak patrzyłem po rzutach. Rozumiem że im mniejszy metraż tym wyższa cena ale powiem szczerze że jestem mocno zaskoczony cenami :D

Chyba jednak kupię inwestycyjne kilka działek pod miastem :p
elzevir - #deweloperka #wroclaw #nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #...

źródło: comment_1596198050WBiWgzk6ih899jEr9paoOx.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

na klecinie widziałam, że już lecą 9000zl za metr. Jakby ceny spadły o 20% to i tak byłoby drogo.
A teraz jeszcze 20% wkałdu własnego więc na taką klite trzeba wywalić 150000zł ( ʖ̯)
  • Odpowiedz
@elzevir: xDDD po tyle za metr to się znajdzie w samym Sky Tower.
Przecież w takim metrażu się nie da mieszkać w 2 osoby a wynajem leży, ciekawe kto takie mieszkania wogóle kupuje.
  • Odpowiedz
@szczebrzeszynek @lipszczak ja akurat odłożyłam plany mieszkaniowe o 3 lata, ale jedna znajoma w ostatniej chwili załapała się na 20%, w banku jej powiedzieli że to ostatni kredyt w ich oddziale na takich warunkach, następne już 30% (chyba PKO BP, ale nie jestem pewna). Ogólnie słyszałam, że teraz na 20% wkładu to jak już to są beznadziejne warunki.
  • Odpowiedz