Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@majkel_bialkov: Bo jak wiadomo, pojęcie sarkazmu jest obce... No chyba, że on faktycznie tak robi to wtedy niezły dzban :)

@Alinous: no ale jaki sarkazm. Ktos zacytowal jego wpis, ze niby z--------a jak p------y celowo utrudniajac zycieninnym to odpisalem. Mam teraz weryfikowac czy to prawda?
  • Odpowiedz
  • 0
@ignore48: gdybyś jeździł to byś wiedział, że w nocy jest inne odczuwanie prędkości, i o wiele większe ryzyko. Nie znam nikogo normalnego i żywego który by cisnął w nocy poza autostradą, bo niestety na moto nawet jeż na drodze może zabić. Stąd moja beka we wpisie gdzie sobie szydzę. No, ale prawda, że żart zrozumiały tylko dla motocyklistów.
  • Odpowiedz
  • 1
@ignore48: onomatopeja. Mówi to coś panu, panie Ferdku?
Łutututu najbliższa w piśmie forma dźwięku silnika który doszedł do końca obrotów.
  • Odpowiedz
  • 0
@ignore48: właśnie uświadomiłem sobie, że dyskutuje z kimś pewnie z 20 lat młodszym.. Masz rację. Ja jestem głupi. Możesz odtrąbić zwycięstwo. EOT.
  • Odpowiedz
  • 0
@mpetrumnigrum: covida nie mam, udo złożone złamanie, miednica do zespolenia. Najpierw więc muszą to złożyć, a później zagipsowac. Czekam na wolne terminy, bo już 8 operacji ortopedycznych na dzisiaj w kolejce jest
  • Odpowiedz