Aktywne Wpisy
koronawirus +588
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
jakubixxx +32
#powodz nawet piłkarze zarabiający ciężkie pieniądze się pofatygowali w porównaniu do ukrainców
Dzień dobry.
To będzie szybka akcja, bo i nie ma co się zastanawiać.
1. Tom Ford Oud Wood Intense - 6,9 zł/ml
2. Tom Ford Venetian Bergamot - 6,9 zł/ml
3. Tom Ford Neroli Portofino - 6,9 zł/ml
4. Nasomatto Pardon - 12,3 zł/ml
5. Nasomato Baraonda - 12,3 zł/ml
6. Amouage Interlude - 4,8 zł/ml
Szkło: 3zł
Paczkomat: 13zł
Odbiór: Wrocław
Możemy odłożyć na kupkę, tak jak zwykle ;).
Niedługo będę miał "pozwolenie" tylko na rozbiórki za ceny "-".
Komentarz usunięty przez autora
@FELIX90: xD Co mnie tam parametry... O zapach pytam. Oud Wood ma w sobie to coś. Ponoć Oud Wood intense nie jest już taki unikalny.
A co do parametrów oud wood - na skórze średnio ale na materiałach coś niesamowitego. Na poduszce czułem go kilka tygodni później.
Jeżeli mam opisać, to co ja czuję, to już opisuję co czuję, jak zapach już się ułożył.
Bóbr jest ale nie jest to zapach zwierzęcy. Co to to nie. Jest przede wszystkim drewno, skóra i jakaś żywica, której nie znam. Jeśli miałbym go porównywać do jakiegoś zapachu, to z bliżej mu do T-Rexa od Zoologist niż do Oud Wood, lecz nie oznacza
Komentarz usunięty przez autora
Nie popisuj sie ze masz jeszcze ubrania, niektorzy juz dawno odsprzedali do lumpa, a posciel zostala, bo nikt nie chce tego odkupic za normalne pieniadze ヽ( ͠°෴ °)ノ
@FELIX90: Może czas zacząć xD
2. Tom Ford Venetian Bergamot - 6,9 zł/ml
4.