@BarkaMleczna: poznałem takiego jednego angola i on tak przez godzinę powtarzał english woman are fucking pigs, when you see nice girl in bristol its for sure girl from abroad i tak w kółko, trochę straszne bo w sumie angielki jak odchudzone fajne z ryja bo w końcu celtyckie geny, no może się to poprawi jeszzczee
@paczelok: ale jest w tym trochę prawdy, jak mieszkałam za granicą, to poznałam sporo Brytyjek, i serio wszystkie miały sporą nadwagę i były kompletnie zaniedbane
@BarkaMleczna: toż to 100% kapitalizm bo sprowadza się do tego żeby znaleźć ludzi którzy potrzebują widzieć grubasów zanim wydadzą swoje pieniądze. Kapitalizm jest teraz lewacki? xD
@Marmite: @rouli: nie sądzę, że kapitalizm, bo badania pokazują że ludziom bardziej podobają się ubrania na zgrabnych laskach. Chodzi pewnie bardziej o ruchy społeczne typu 'body positivity', jak poniżej
Dlaczego (╯︵╰,)
#bekazgrubasow i nie mogę się oprzeć wrażeniu, że #bekazlewactwa
#rozowepaski
źródło: comment_1596123759FXjG3xSLWPQYE3OjGebZPJ.jpg
Pobierz@BarkaMleczna: Bo grubi ludzie też istnieją
źródło: comment_159612384638ltmBNaGCWihscFQHz6Ev.jpg
Pobierzenglish woman are fucking pigs, when you see nice girl in bristol its for sure girl from abroadi tak w kółko, trochę straszne bo w sumie angielki jak odchudzone fajne z ryja bo w końcu celtyckie geny, no może się to poprawi jeszzczeeKomentarz usunięty przez autora
@BarkaMleczna: toż to 100% kapitalizm bo sprowadza się do tego żeby znaleźć ludzi którzy potrzebują widzieć grubasów zanim wydadzą swoje pieniądze. Kapitalizm jest teraz lewacki? xD
źródło: comment_1596124160qUnafLrp72x6dEi6YQo7Ar.jpg
Pobierz@BarkaMleczna: czyli 100% kapitalizm
Czy tylko mnie bierze obrzydzenie?