Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Natalia-_- +117
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
#neuropa #konfederacja #4konserwy #heheszki #religia #historia
Jego seksualny charakter jest niedowiedziony.
@Halbr: Po prostu go nie ma, tylko pajace z lgbt wszędzie doszukują się gejostwa, bo chcą udawać, że to normalne.
Warto pamiętać, że wywrót kulturowy ma kilka etapów, Pierwszym etapem jest toleracja. Drugim etapem jest akceptacja. Trzecim etapem, w który własnie wchodzimy, a czego dowodem są właśnie tego typu artykuły, jest normalizacja. Kolejnego etapu nie ma niestety.