Wpis z mikrobloga

Dlaczego każdy #przegryw powinien spróbować #wychodzimyzprzegrywu
Mirku drogi masz te 22, 25, a #!$%@? mi w dupę, niech będzie, że nawet te 30 lat. Niedługo sobota. Ty zapewne jak co tydzień spędzisz ją w dziurawych gaciach przed kompem, zajadając się chipsami i pizzami z biedry (lub giuseppe jeśli jesteś bogolem). Ale Żaneta i Kryspin mają inne plany. Oni uderzą w plenerowy melanż, będzie ognisko, piwerka, narkotyki, kiełbaski, kiełbachy, serdle, może i jakaś parówka się trafi. Późną nocą, gdy wszyscy będą już pijani i znarkotyzowani, Żaneta i Kryspin znikną w mroku między drzewami by odbyć tzw. stosunek seksualny. Wielka, nabrzmiała i żylasta knaga samca alfa będzie w szaleńczym rytmie penetrować gorącą, lepką od soków miłości muszelkę spragnionej doznań dziewoi.

Gdy w końcu ich spocone, rozpalone ciała w ekstatycznym rozedrganiu uderzą o ziemię, ty również uderzysz. Pięścią w stół, tak mocno, że sąsiadka za ścianą pomyśli "znów ten dziwiak się #!$%@?ł i po pijaku mieszkanie demoluje".

Rozpoczniesz nierówny bój z genami, psychiką i ciałem. Nie będzie łatwo, ale na szczęście twoi przodkowie z dzikich stepów Rosji, poza śmiesznym mongol face przekazali ci również duszę prawdziwego stepowego wojownika. O tak, będziesz walczył, każdego dnia stając w szaranki z życiem. Gdyby Muramasa żył w dzisiejszych czasach, z pewnością byłby zaszczycony możliwością wykucia katany dla tak wspaniałego wojownika jak ty.

W końcu po pięciu latach staniesz przed lustrem i powiesz "Zrobiłem to. Jestem normikiem. " (tylko mi się tu nie napalaj na coś więcej, wygrywem nigdy nie będziesz).

I właśnie wtedy spotkasz ją. Żanetę z jej pięcioletnim synkiem Żanklodem. Umówicie się na randkę. Jedną, drugą, trzecią. Będziesz prawił jej komplementy o pięknych, zielonych oczach, piękniejszych niż najlepszej jakości matcha. Powiesz, że synek ci nie przeszkadza, wszyscy popełniamy błędy w młodości. Wszak sam jeszcze niedawno byłeś przegrywem, jak teraz mógłbyś oceniać czyjąś przeszłość? Nie będziesz naciskał na seks, wyszepczesz jej do ucha, że najpierw chcesz ją dobrze poznać i poczuć duchową więź. Ucieszy ją to.

W końcu jednak stwierdzi, że czas skonsumować związek. Napisze ci sms'a, że Żanklod jest u dziadków na całą noc, kupiła wino, ugotowała smaczną kolację i zaprasza cię na wieczór.

I wtedy ty wyślesz jej zdjęcie benka z podpisem:
NIE DLA P0LKI TO! DLA LOLITEK Z ANIME TO! BANKOMATÓW WŚRÓD CHADÓW SZUKAJ!

#harlekinydlaprzegrywow #blackpill #niebieskiepaski #rozowepaski #redpill
  • 3