Aktywne Wpisy

Styline +288
Juz sie boty znalazly "Nie walczysz za politykow tylko za swoich bliskich". Ja swoich bliskich to stąd wywiozę.
Ten kraj na nic nie zasłużył, a juz na pewno nie na poświęcenie swojego jedynego życia.
Jeszcze niektórzy tu zgrywają wielkich wojowników i bohaterów. Wielki żołnierzyk z pepesza kontra systemy rakietowe xDDDD
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
Ten kraj na nic nie zasłużył, a juz na pewno nie na poświęcenie swojego jedynego życia.
Jeszcze niektórzy tu zgrywają wielkich wojowników i bohaterów. Wielki żołnierzyk z pepesza kontra systemy rakietowe xDDDD
#obowiazkowecwiczeniawojskowe

MisiekPrzerwa +435
Tak tylko przypomnę wszystkim zakredytowanym po jaja (w tym mi xD), że:
- jeżeli nieruchomość zostanie zniszczona w wyniku działań wojennych, ubezpieczyciel nie wypłaci odszkodowania,
- nawet jeżeli nieruchomość zniknęła z powierzchni ziemi, dalej macie do spłaty kredyt w banku,
- jeżeli zginiecie na skutek działań wojennych, polisa na życie w 99% nie zostanie wypłacona.
Smacznej kawusi i miłego weekendu (
- jeżeli nieruchomość zostanie zniszczona w wyniku działań wojennych, ubezpieczyciel nie wypłaci odszkodowania,
- nawet jeżeli nieruchomość zniknęła z powierzchni ziemi, dalej macie do spłaty kredyt w banku,
- jeżeli zginiecie na skutek działań wojennych, polisa na życie w 99% nie zostanie wypłacona.
Smacznej kawusi i miłego weekendu (

Bo programuję prywatnie w tym od jakichś 5 lat i chciałbym się rozeznać w realnych wymaganiach.(patrzałem ogłoszenia i nic się w sumie nie dowiedziałem) Teraz jeszcze będę zaczynał studia więc pewnie dojdzie do tego kolejnych 5 niekomercyjnych lat programowania przed pierwszą prawdziwą pracą.
#programowanie #c++ #programista15k #cpp
Jakie są wymagania ogólne? Najważniejsza jest znajomość STL-a, ogólnie obiektowości wraz z polimorfizmem (to jest serio w c--j ważne w c++), wiesz co to wskaźnik i czym się różni od referencji, umiesz trochę into algorytmy i struktury danych (nie
Generalnie trudno dostać pracę w C++? Bo z tego co kojarzę to tych ogłoszeń jest po prostu mało w porównaniu do języków webowych albo takich javy czy C#.
Na razie nie będę też nic poważnego szukał bo zaraz zaczynam studia a zdalnie stażu raczej nie można zrealizować.(no chyba że miałbym jakiś laptop i na zajęciach pracował)
Jeśli
@TomaszA2: bardzo trudno się wbić niestety. Jak masz chociaż rok doświadczenia to jest lepiej. Dlatego najlepiej studiować i iść do Nokii np na Working Student, albo coś w tym stylu. No i tak w webówce jest znacznie więcej ofert.
Jak znasz starego C++ to nauczysz się nowego bez problemu.
Komentarz usunięty przez autora